Gáz hogy tesóm szembe jött ott velem? Beszéljek vele-e hogy ez veszélyes?
Figyelt kérdés
Van egy húgom én amúgy a bátya vagyok és a képe meg a hirdetése szembe jött egy olyan oldalon ahol nők árulják a testeket pénzért. Meg van fent képe arcal széttárt lábakkal, stb2021. okt. 22. 21:41
2/28 A kérdező kommentje:
Megmondanád ezen mi olyan vicces? Engem teljesen lesokkolt ((((
2021. okt. 22. 21:54
3/28 anonim válasza:
Ha kiskorú, beszélj vele! Ha nagykorú, az ő dolga.
5/28 anonim válasza:
És te mit kerestél azon az oldalon? xD
6/28 anonim válasza:
Ejh, 5-ös, hát nem egyértelmű? Csere partnert keresett a bélyeggyűjteménye bővítésének céljából. Mire gondoltál mégis? :)
7/28 anonim válasza:
Lehet hogy te épp más húgát vetted volna meg egy körre, a te húgodat meg a másiknak a bátyja viszi
8/28 anonim válasza:
6-os, persze hogy egyértelmű, csak csodálkoztam, hogy ha ő ott keres kalandot, akkor miért baj, hogy a húga is.
9/28 LuckyLevi válasza:
8-as
Azert baj, mert a huga egy prosti, ami rejt nemi kockazatot magaban. A srac meg csak nezegeti a prostikat, lehet nincs is rajuk penze. Majd ker a hugatol. :)
10/28 anonim válasza:
Bekérdezném, de nagyon diszkréten és csak azért, hogy tudjam, biztosan az ő műve-e (mert sajnos vagy sem, adattal/képpel való visszaélések/szivatások előfordulhatnak). Amennyiben az övé, lelke rajta. Whatever, nem érdekelne különösebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!