Hogyan mondjam el neki, hogy legyen lassabb?
Figyelt kérdés
Nekem több idő kell mindenhez és tesóm túl gyors hozzàm. Hogy szoljak neki?2021. okt. 22. 09:23
12/20 anonim válasza:
4-es vagyok, vagy ha tudsz és akarsz, gyorsabb leszel.
13/20 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, csak fogadd el a különbözőségeteket :)
14/20 A kérdező kommentje:
De minden jobban megy neki. Pl hazimunka.
2021. okt. 26. 08:36
15/20 anonim válasza:
És miért neki kéne változtatnia? Nem ő gyors, te vagy lassú.
16/20 anonim válasza:
15-ösnek is igaza lehet, ha mindenbben gyorsabb. Van valami elhízásod/betegséged (vagy más)?
17/20 A kérdező kommentje:
Autizmusban vagyok erintett.
2021. okt. 26. 10:00
18/20 anonim válasza:
Akkor viszont ha betegséged van, akkor nem kell gyosabbnak lenned (alapból sem kellenne, de így még főleg nem).
19/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az autizmus nem betegség, nem fogyatékosság, hanem egy állapot. Magyarországon Budapesten az Esőemberke Alapítványnál diagnosztizálják.Menj el hozzájuk, és ha az vagy, papírod is lesz róla... Rokkantsági, fogyatékossági támogatások esetén is %-ot jelent.
20/20 A kérdező kommentje:
Van papirom
2021. okt. 26. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!