Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy legyen lassabb?

Figyelt kérdés
Nekem több idő kell mindenhez és tesóm túl gyors hozzàm. Hogy szoljak neki?
2021. okt. 22. 09:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Te gyorsabb lennél, ha megkérne rá? Nem kell ugyanolyannak lennetek, csak azért, mert testvérek vagytok.
2021. okt. 22. 09:26
 2/20 anonim ***** válasza:
99%

Kicsit kifejtenéd, hogy mi az, hogy gyors? Jobban szedi a lábait, gyorsabban vág az esze, gyorsabban jár a keze? Kifejt 2 kiló babot/borsót, mire te megcsinálsz 10 hüvelynyit? Miben nyilvánul meg a gyorsaság? Azért nem mindegy.

Ha meg mondjuk úgy gyorsabb, hogy neki mondjuk Ferrarija van, neked meg teszem azt Trabantod, akkor meg persze, hogy gyorsabb. Ez esetben törvényszerű, hogy gyorsabb.

2021. okt. 22. 09:29
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem fog lassabban öltözni vagy több időt tölteni a tanulással, mint ami alatt ő elkészül, mert neked ezek lassabban mennek.
2021. okt. 22. 09:45
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Meg kell szokni, vagy csak simán mondd neki. De mibe?
2021. okt. 22. 09:50
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy én sem tanulnék/pucolnék babot, borsót, tökmindegy mit lassabban csak azért, mert te lassabb vagy.

Ha tanulásról van szó, akkor tanuljatok külön, esetleg ha ő annyira penge az anyagból, vagy annyira vág az esze, hogy egyszer elolvassa és tudja (sok ilyet ismerek én is, bár én nem vagyok ilyen, pedig azért jó eszem van) , akkor segítsen neked annyival, hogy elmagyarázza, amit nem értesz. Aztán persze megtanulni, memorizálni már neked, saját magadnak kell, mert megtanulni SENKI, A VILÁGON SENKI NEM tud HELYETTED SEMMIT.

De azért tényleg nem mindegy, hogy mi a gyorsaság tárgya. Ha autóval és közúton gyorsabb, az meg akár még súlyos, borsos pénzbüntetésbe is kerülhet.

2021. okt. 22. 10:02
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Mondd el neki őszintén, hogy ez van, ilyen vagy.
2021. okt. 22. 10:53
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
De miről van szó?
2021. okt. 22. 10:58
 8/20 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem az ágyban gyorsabban megdugja, mint ahogyan ő felfogná! :-)
2021. okt. 22. 11:01
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Fogadd el
2021. okt. 22. 13:50
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Arra figyelj, hogy fogócskát ne játsz vele.
2021. okt. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!