Hogyan mondjam el neki, hogy legyen lassabb?
Kicsit kifejtenéd, hogy mi az, hogy gyors? Jobban szedi a lábait, gyorsabban vág az esze, gyorsabban jár a keze? Kifejt 2 kiló babot/borsót, mire te megcsinálsz 10 hüvelynyit? Miben nyilvánul meg a gyorsaság? Azért nem mindegy.
Ha meg mondjuk úgy gyorsabb, hogy neki mondjuk Ferrarija van, neked meg teszem azt Trabantod, akkor meg persze, hogy gyorsabb. Ez esetben törvényszerű, hogy gyorsabb.
Amúgy én sem tanulnék/pucolnék babot, borsót, tökmindegy mit lassabban csak azért, mert te lassabb vagy.
Ha tanulásról van szó, akkor tanuljatok külön, esetleg ha ő annyira penge az anyagból, vagy annyira vág az esze, hogy egyszer elolvassa és tudja (sok ilyet ismerek én is, bár én nem vagyok ilyen, pedig azért jó eszem van) , akkor segítsen neked annyival, hogy elmagyarázza, amit nem értesz. Aztán persze megtanulni, memorizálni már neked, saját magadnak kell, mert megtanulni SENKI, A VILÁGON SENKI NEM tud HELYETTED SEMMIT.
De azért tényleg nem mindegy, hogy mi a gyorsaság tárgya. Ha autóval és közúton gyorsabb, az meg akár még súlyos, borsos pénzbüntetésbe is kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!