Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Tesom holnap megy egy vak randira 19eves lány a fiú 21-22 éves. Véletlen láttam a laptopján hogy írja neki a pali hogy hol szálljon le, ami gyanús volt mert elég messze van. Ma megneztem és a fiú lakására mennek ahol elvileg ott az apja meg a tesoja. De nekem és anyának azt mondta nem oda megy. Hogyan tudnám meggyőzni hogy ne menjen egyből a lakására? Úgy hogy ne derüljön ki hogy kutakodtam.. Tudom nem szép dolog de nagyon féltem.

2021. jan. 4. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
19 éves... ha szexelni akarnak - márpedig nyilván ;) -, akkor úgyis fognak, és inkább egy lakásban tegyék ezt, mint a parkban.
2021. jan. 4. 17:30
 2/13 anonim válasza:
79%
Kérdezd meg tőle mégegyszer hogy hova megy. Aztán mondd meg neki hogy eszébe se jusson felmenni a pali lakására, stb amit csak szeretnél. Ebből nem fog rájönni a kutakodásra.
2021. jan. 4. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Telepíts a telefonjára egy követő appot a tudta nélkül. Ha esetleg nem jön haza akkor nézd meg hol van. És ha másnap sem jelentkezik menj és keresd meg a nyomkovetovel
2021. jan. 4. 17:50
 4/13 anonim ***** válasza:
9%
Inkább bíztatni kéne, mindenkinek jobb lesz ha előbb túlesik a kínos részen. Lehet a végén még a családot is bevonják é egy életre szóló élményben lesz része.
2021. jan. 4. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Finoman, puhatolóz nála. Utalgass neki. Ezt úgy is teheted legalább is ami nálam bevált módszer, hogy a saját szemszögemből mondok el neki egy "problémát" hogy mit tanácsol. A Te esetedben valami olyasmi lenne, hogy "Figyelj, kellene egy kis tanács megismerkedtem egy fiúval neten, aki egyből haza akarna vinni. Én jobban szeretnék először az xy kávézonál találkozni, olyan helyen ahol sokan vannak...stb. Nem szeretnék egyből agyba menni vele. Szerinted mit csináljak?" - bocsi most hirtelen ez jutott eszembe, de ha nyomatékosabban adsz elő egy hasonlót akkor lehet hogy elgondolkodok rajta.
2021. jan. 4. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy felnőtt, irtó nagy felelőtlenség rögtön otthon találkozni, de ha ő ezt nem látja be magától, akkor az már régen rossz. (Nem kifejezetten az ismeretség nélküli szexre gondolok, hanem úgy alapból hülyeség megbízni azonnal valakiben, akit nem ismersz.)

Esetleg kérdezd meg tőle még egyszer, hogy hova megy. Ha mondjuk mond egy kávézót, akkor kérd meg, hogy hozzon onnan pl őrölt kávét (sok helyen árulnak), vagy a szomszédban lévő boltból x dolgot, valamit találj ki. Ezzel valószínűleg csak ki tudod csalni belőle az igazságot, ha nem szívesen hazudik, akkor csak kibukik belőle, mert elszégyelli magát. Ha nagyon tartja magát, akkor nem igazán tudsz mit tenni, max bevallani, hogy félted.

Vagy esetleg kezdd el mondani, hogy "tök jó fej a srác, hogy nem rögtön a lakására hívja őt, sok srác meg sem akarja ismerni a lányt, csak szobára viszi. Máris szimpatikus neked, hogy ő meg elhívott xy helyre." Ez is reakcióra bírhatja, de legalább elgondolkoztatja.

2021. jan. 4. 18:17
 7/13 anonim válasza:
17%

Szerintem is csak szexelni akar.

Elkerülhető lenne ha te szexelnéd meg őt, így nem kell idegen emberekre bízni őt.

2021. jan. 4. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Mindenkinek kell egy bizalmas.. viselkedj úgy, legyél diszkrét... hogy rászolgálj.. ilyenkor el kell neki mondani, hogy leszel a falazó... csak mindenképp egy ember legalább tudja, hogy hová mész pontosan.. Nem érdekel hová mész.. egy cetlire írd rá.. dobd be a porcelán malacba, és csak akkor lesz feltörve, ha reggel nem érkezel meg... de tudjuk már, hogy hol kezdjük keresni.. sztem elmondja.. és ha nem árulkodsz.. legközelebb is..
2021. jan. 4. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Úgy látom, hogy itt mindenki, aki bele akarna avatkozni a tesója magán életébe, az le van pontozva. Pedig, pont hogy ők adtak jó tanácsot. Inkább tudják, hogy hova megy, vagy legalább név szerint azt, hogy kivel, minthogy soha ne kerüljön elő. Tudom, hogy ennek kicsi az esélye, de akkor is. Nem értem, hogy az, aki 19 éves, miért ne hozhat a felelőtlen döntést. A testvére csak ettől akarja megóvni.

Kérdező! Én azt tanácsolom, hogy ne utalgass, meg hímezz-hámozz, hanem mondd meg neki az igazat. Azt, hogy láttad, hova készül, és biztosítsd arról, hogy bármi van, rád számíthat.

2021. jan. 4. 20:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ki tud pontot o ki nem, én nem pontoztam le senkit. Amúgy elmondtam neki és nagy felháborodások, sértegetések között megmondta, hogy hova megy. De nem akar lemondani arról hogy ott találkozzanak..
2021. jan. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!