Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Tesom holnap megy egy vak randira 19eves lány a fiú 21-22 éves. Véletlen láttam a laptopján hogy írja neki a pali hogy hol szálljon le, ami gyanús volt mert elég messze van. Ma megneztem és a fiú lakására mennek ahol elvileg ott az apja meg a tesoja. De nekem és anyának azt mondta nem oda megy. Hogyan tudnám meggyőzni hogy ne menjen egyből a lakására? Úgy hogy ne derüljön ki hogy kutakodtam.. Tudom nem szép dolog de nagyon féltem.2021. jan. 4. 17:28
11/13 anonim válasza:
Ahhoz nincs jogunk, hogy beleszóljunk.. ahhoz, van, hogy jó kapcsolatban legyünk.. és elmondja hová megy.. ha bármi van, tudjunk segíteni. oda megy ahová akar.. Nekem volt barátnőm, aki odaadta a fotós névjegyét, ha fotózásra ment.. ha elássák, tudjam kin keresni.. okos volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!