Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez annyira kínos de hogy...

Ez annyira kínos de hogy mondjam meg a báttyámnak hogy hangosak?

Figyelt kérdés

A báttyám és a barátnője gyakran alszanak együtt nálunk...A mellettem lévő szobában és ma is átjönnek.

Gondoltam megkérdezem itt anonimul mert kevésbé kínos hogy mit csináljak? Nem akarok se rájuk nyitni, se nyíltan a szemükbe mondani mert az iszonyatosan gáz lenne...De az se állapot hogy állandóan hallom őket. A báttyám 18

2021. márc. 7. 16:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Senki nem tehet arról, hogy hangosan horkol. Gondolom, arról van szó, hiszen ott alszik a csaj 😂😂😂
2021. márc. 7. 16:24
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Négyszemközt elmondod neki hogy túl hangosak.
2021. márc. 7. 16:27
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
A tesódnak szólj. "Tetya tudom, hogy imádjátok egymást, de lécci kicsit halkuljatok el, mert nem tudok így pihenni." Nem kell ezt túlreagálni, testvérek vagytok, együtt éltek.
2021. márc. 7. 16:29
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha gáznak érzed, akkor esetleg fogalmazhatsz nem túl egyértelműen.

Mondjuk mondhatnál valami ilyesmit: Figyi tesó nagyon fáradt vagyok, szeretném magam kialudni. Megtennéd, hogy este nyolc után kicsit halkabbra veszitek magatokat, mint máskor?

Ebből csak rájön. Ha esetleg mégsem, akkor valamit közben zöröghetsz a szomszéd helyiségben, aztán majd rájönnek, hogy akkor bizony a dugás is áthallatszik.

2021. márc. 7. 16:39
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Simán mondd el nekik, hogy hangosak. Nem az a ciki, hogy ezt te annak érzed, hanem ahogy ők csinálják.
2021. márc. 7. 16:44
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyáltalán nem kínos. A bátyád, elkapod valahol és 4 szemközt közlöd vele, hogy halkabban, ha lehet.
2021. márc. 7. 16:47
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Tesó! Este dugjatok halkabban!

Minek köntörfalazni?

2021. márc. 7. 16:52
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Csáó báttya,egy kicsit vegyétek le a hangerőt
2021. márc. 7. 17:12
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha cikinek érzed, nyílván nem érzed komfortosnak ilyen laza stillben előadni, de nem kell túl gondolnod vagy aggódnod ezen, csak amikor 4 szemközt vagytok, mondj neki annyit, hogy este légyszi legyetek kicsit halkabbak, mert elég vékonyak a falak🙃
2021. márc. 7. 17:41
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
Nyomj be hangos zenét.
2021. márc. 7. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!