Mit vegyek a báttyámnak?
Figyelt kérdés
SOS.feb. 25- én lessz a szülinapja és fingom nincs mit vegyek neki 28 éves lessz dohányzik kábszerek is közre játszanak szereti a számító gépeket lusta de ő a legjobb családtagom és nem tudom mi a szart vegyek neki valaki tudna segíteni? Vagy csak adjak neki 2 pofont? XD2018. febr. 8. 21:53
2/6 anonim válasza:
Ne 2 pofont adjál neki, hanem 28- at. Ha már egyszer 28 éves lesz a bátttyus...
3/6 anonim válasza:
Nekem is akkor lesz xd vegyél neki piát,azzal nem foghatsz mellé xd de mivel szülinapja lesz, vegyél neki vmi drágabb piát, vagy lehet annak az ára jobban kéne neki cuccra, akk mond neki h most kivételesen te finanszírozod neki xd esetleg, ha nagy kocka, és tudod h van vmi kiszemelt játéka pl far cry 5, akk rendeld elő neki. Vaaagy vegyél neki 1 Amszterdamba szóló repjegyet (kb. 40-60k), a többit intézze maga 😄
4/6 A kérdező kommentje:
előre is boldogat neked! :D sok pénzem nincs mert még csak 17 vagyok szóval az a drága pia az necces de meglehet a far cry 5höz pacek gép is kéne mert az enyémen elfutna valszeg de az övén jó ha fut a gta 4 xd 1 válaszoló meg ne itélkezzen ha neki ez kell csinálja ha akarja de nem függő csak néha egy egy spangli oszt csókolom de ne vedd magadra ez nem egy póló :D
2018. febr. 9. 18:26
5/6 anonim válasza:
nem ítélkeztem - azért, ha nem haragszol, azért drukkolok hogy a függőségeiből kinőjön, és ne rántsa le a mocsárba
és ha meglepetésbulit tartanál neki? kis szervezés kell hozzá
6/6 anonim válasza:
Ohhh köszi! Xd am még az jutott eszembe, ha nincs neki még akk vegyél egy grindert, keress fémházast, vagy fából készültet és még arra akár gravírozthatnál vmi szöveget pl kedvenc öcséddtől... Vagy ha netán érdekli is maga a pszichoaktív szerek világa, szerezz be neki egy ilyen témájú könyvet :) Budapesten, Pécsen és Szegeden asszem van gomoa bolt, oda nézz be, online is fent vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!