Szerintetek mit vegyek a lányom 18. születésnapjára?
Szerintem a 18. szülinap elég fontos....szóval valami nagyobb ajándékot.
Azt nem írtad hogy milyen értékben szeretnél vásárolni. Amiket leírtál az alapján szerintem vehetnél neki valami bordó ékszert esetleg egy vicces tusfürdőt. Márkásabb parfüm. Nem tudom esetleg meg kérdezz rá hogy szeretne e valamit.
Ékszer, utazás, koncert jegy, színház jegy, bármilyen jegy arra ami érdekli, új telefon, új számítógép (valami új műszaki cikk, ami hasznos a számára és esetleg szeretne is), parfüm, ha szereti őket... Ilyesmi jutott az eszembe.
Igaza van az előttem szólónak, 18 lesz, lehetne valami nagyobb. Nem ismerem a lány ízlését, így nehéz. Én is szeretem a kutyákat, meg a krimit se utálom...de se egy Sherlock Holmes figurának, se egy új kutyának nem örülnék. (De ki tudja? Lehet, hogy valaki igen...szóval ez nem sok) Biztos van valami, amit szeretne...ki kellene puhatolni, minek örülne igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!