Mit kérjek születésnapomra?
Mit kérjek születésnapomra?Nagyon szeretek videójátékokkal játszani,filmeket nézni,sportolni..(Legfőképpen focizni)
Igazából egy Playstation Vitán gondolkodtam,mert nagyon hasznos tud lenni unaloműzésnek,mikor pl.: egy hosszú autós út vár ránk... 13/F
ahogy nézem egy Ps Vita 55000Ft
Tudsz róla, hogy nagyon el vagy kényeztetve?
Ami hasznos és van értelme .
Ps vita nem rosz de baromi drága na meg 1-2 évig használod amíg divat azt annyi arra5 55ezret vagy többet nincs értelme ki dobni
:-D
egy 13 éves gyerek, aki 55ezres születésnapi ajándékot kap és egyébként fent lehet este 11.kor, az nagy valószínűséggel el van kényeztetve
Már csak azt nem értem, ezt miért tőlünk kérdezed meg?!
Én egy focilabdát ajánlanék, mivel azt írtad (legfőképpen focizni) szeretsz.
Oké, viheted hosszú autóútra a Vitát, de egy jól összerakott gép jobb befektetésnek tűnik nekem. A PS-n játszhatsz... amíg nem avul el.
Ha okosan raksz össze egy gépet úgy, hogy az most is megállja a helyét és még fejleszthető legyen, sokkal több ideig tudsz majd lépést tartani a játékiparral. Jó, persze a gépet nem cipelheted csak úgy ide-oda, meg tudom, hogy manapság sok játék csak konzolokra jön ki, de egy gép sok minden másra is jó. Többek között a felsorolt filmnézésére is, de ezen kívül is rengeteg lehetőség rejlik egy jó gépben(pl.: egy erős videókártyával és procival rendelkező gamer gép kiválóan alkalmas akár komolyabb videószerkesztésre is).
De amúgy azt kérj, amit szeretnél! :D
Szerintem egy bankkártyát 1 millió forinttal.
+ egy fidget spinnert:
Hagyjátok már. Ha a szüleinek van ennyi pénze, akkor miért ne vehetnének neki ilyet? Azért, mert más csóró és csak egy tábla csokit kap szülinapjára, akkor már ő sem kaphat drágább ajándékot?
Az irigység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!