Ez annyira kínos de hogy mondjam meg a báttyámnak hogy hangosak?
A báttyám és a barátnője gyakran alszanak együtt nálunk...A mellettem lévő szobában és ma is átjönnek.
Gondoltam megkérdezem itt anonimul mert kevésbé kínos hogy mit csináljak? Nem akarok se rájuk nyitni, se nyíltan a szemükbe mondani mert az iszonyatosan gáz lenne...De az se állapot hogy állandóan hallom őket. A báttyám 18
#11-#14
Gondolom ugyanaz vagy :)
Azért, mert 4 hónappal ezelőtt volt egy hasonló kérdés, még KÖZEL SEM biztos, hogy kamu és ugyanaz a két ember.
Amikor 3masban vagytok kérd meg őket,hogy legyenek kedvesek diszkrétebbek lenni mert bár nagyon örülsz a boldogságuknak szeretnél aludni is.
Hugom és az én szobám közt is 25mm gipszkarton volt. Azt is hallottam ahogy szuszogtak.
Felnőttek voltunk. Nem gyerekek, megbeszéltük és utána indítottak szolídan zenét. Sokkal jobb volt.
Vasárnapi családi ebéd közben:
"Te Dezső, az a gáz, hogy túl hangosan fűrészeled (vagy bármi más szinonim szó) Hajnalkát, és ez engem rohadtul zavar. Remélem, ma este hagytok rendesen pihenni, és átmentek toszni a Hajnihoz!"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!