Jogom van a féltestvérem örökölt lakásához?
A kérdezőnek már van örökölt lakása.Akkor minek neki még a féltestvére házának a fele is?
Ha nem lenne neki alighanem ketten kapták volna meg fele-fele arányban,de így minek?
Nem látom,hogy vernéd a nyálad,hogy akkor a kérdező miért nem osztozott eddig akár önszántából a féltesóval a lakáson..
A kérdezőnek van egy egész lakása,örökölte,tök mindegy hogy kitől.Lesz tető a feje felett bármi van,eladhatja,azt csinálhat vele amit akar.
Most van a féltestvérnek is.én nem lennék ilyen irígy k*csög egy ilyen helyzetben,sőt.Én lettem volna az első aki azt mondja,hogy igen is a testvéremnek is kell valami amire később támaszkodhat.:D
És! Ha az egyik féltestvér nem osztozik címszóval,hogy a másiknak ehhez mi köze akkor nehogy már az ajándékát a másiknak meg el kelljen osztani..
2 fél házzal se mennek semmire.Egyiknek van innen,másiknak onnan vagyona,kész.
Nem kell f*szkodni,inkább örülj hogy a féltestvéred sem maradt üres kézzel,ha bármi adódik neki is van valamije ami az életét könnyíti.
Nekem nem egyértelmű, hogy a másik nagymamától lakást örökölt a kérdező vagy csak általánosan írta, hogy már örökölt.
Ettől függetlenül 21-essel értek egyet.
Jaj de joszandeku adomanyozo megesett szivu jolelku igaz szivu dragaaaa jo ember...van itt..
Ja nem.
Attol meg h VAN mert orokolt egy olyan nagyitol..aki NEM a kozos nagyijuk volt mert nem edes testvere csak fel..es a nagyi nem kozos. Attol meg ahhoz az orokseghez a masiknak semmi 0% koze!!! Mi az h mert a kerdezonek ugyis van????
Es???
Es akkor? Uram isten. De sok jo lelku van itt. Ja nem..
Semmi koze a masik nagyihoz a feltesocskajanak..nem kozos nagyi volt az a néni... Innentol kezdve a feltesonak ahhoz koze nincs. Es ettol meg nem mondjuk h ahh vidd csak a 25 millios lakast vagy valamit..persze nyugodtan..vidd a 25 misit... Nekem van..attol a nenitol akihez neked kozod sincs es megesett rajtad a szivem.
Mindegy mi lesz kerdezo. Ha kihagynak teged!--> te is hagyd ki oket legkozelebb. Mondjuk a visszakoszonesbol. Es a nem fogadott hivas utani visszahivasbol is.
Én mostanában örököltem ingatlant a szüleimtől. A nagyobbik gyerekem már sínen van, ezt most értelemszerűen a kisebbik kapja meg. Így tartom igazságosnak.
Az lenne az igazságtalan, hogy ha az utánam maradó ingatlant - ha marad, ugyebár...-, szóval ha azt is kizárólag csak az egyikre, vagy csak a másikra hagynám.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!