Jogom van a féltestvérem örökölt lakásához?
Nagymamád után te semmit nem örökölsz, vannak gyermekei, akik örököltek.
Az egyik apádnak adta a részét, amihez semmi közöd. Apád a tesódnak ajándékozta. Mivel apád él, nincs szó semmilyen örökségről.
12-es Az apa még nem halt meg! Engedtessék már meg neki, hogy szabadon döntsön, és nyilván sokkal több ismeretben, mint a miénk.
Lehet, hogy a számláján majd 100 milliók lesznek, amin lehet osztozkodni, nem beszélve a saját ingatlanáról, hiszen a kérdezőnek egyelőre ebből az ingatlanból semmi sem jár, mint ahogy a másik ingatlanból sem járt volna, mégis a nevére került. Az nem normális, ha egy gyerek már a szülei életében nyújtja a markát..
De ha te már örököltél minek neked a testvéred házának fele is..?
Nem vagy te egy kicsit telhetetlen?
Azta Q!!! Tehat azert..mert te orokoltel mastol aki nem rokona a feltesonak..ezert a KOZOS apatok nem ad neked semmit.
Hat itt az ideje orokke megszakitanod veluk a kapcsolatot.
En mar csak tudom :) minek allnek szoba olyannal aki ad feltestveremnek de nekem nem? Ha kozos a verszerinti apank. Azert mert EN Anyai agrol (aki nem rokona neki)orokoltem. Ne viccelj.
Arra hivatkoztam hogy mar nem ismerlek titeket bocs.
Utcan se reagalok ha latom oket. Mondom: mar idegenek
:)
16..... B*+... Azert mert attol a nagyijatol orokolt aki NEM rokona sehol se a feltesojanak... Igy ahhoz a feltesonak SEMMI koze... Mi az h mar orokolt egyik nagyitol..a felteso meg a masiktol fog.!??
Wtf.. az a nagyi..a batyokanak nem is rokona...
Szoval kerdezo: en a helyedben soha se allnek szoba a feltesoddal,se apaddal. De te tudod.
En nevet valtoztattam. Nem allok szoba ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!