Hogyan kereshetném meg a "féltestveremet"?
A szüleim elvaltak. Az édesapám beleszerett egy nőbe 25 éve, aki terhes volt akkor. Ezt az elején nem tudta apukám es szamomra nem vilagos mikor derült ki az igazság, de nem is fontos. Később osszehazasodtak. A kislany az anyukaja nevet kapta, elég gyakori név mint pl. Szabó.
A kislánnyal együtt nevelkedtem 10eves koromig. Majd az anyukájával elkoltozott külföldre. Nekem nem is szóltak. Borzasztó nagy trauma volt nekünk. Azóta nem is lattam. (Halvany emlekeim vannak, hogy karacsonykor apukam probal vele beszelni telefonon)
15 éve meghalt a mostohaanyukam, amelyet par eve tudtam csak meg. Akkor meg kiskoru volt a húgom. Távoli rokonokhoz került. Apukám idős már. Mostanaban sokat gondol rá. 2017 óta
Facebookon, instagramon keresi, de nagyon sok ilyen nevű fiatal holgy van.
Csak az anyukaja nevet tudom es az övét, ha meg nem valtoztatta meg. Illetve a szuletesi datumot, de az sokszor nem latszik a facen.
Magannyomozo tudna segíteni, vagy az nagyon drága? Ti mit csinalnatok? Szerintetek mi hianyzunk, neki?
A Belügyminisztérium talán tud segíteni.
24 éves a lány
9 éves korában halt meg az anyja, és került távoli rokonokhoz.
Kitől tudod, hogy távoli rokonokhoz került? --> Kérdezd meg hol van az a távol, vagy akitől tudod ezt, mondjuk apád, kérdezze meg hovaí került. 9 évesen iskolakötelezett volt, tehát a távoli rokonok környékének iskoláiban lehet kérdezősködni.
Hol történt? Mi a külföld?
Magyarország? Románia? Sokan írnak itt pl. Erdélyből.
Kérdezz meg egy idős pszichológust mi jellemző az olyan lányokra, akik nem ismerik az édesapjukat születésüktől fogva és korán, 9 évesen elveszítik az édesanyjukat, távoli rokonokhoz, gyakorlatilag totálisan idegen környezetbe kerülnek. Mekkora trauma éri az ilyen életúttal rendelkező gyerekeket, milyen tipikus életutat járnak be ezután fiatal felnőtt korukig (most 24 éves kell legyen kb.), drogkarrier stb.
Anyagi körülmények a távoli rokonoknál milyenek voltak?
Minden információ közelebb vihet a megtalálásához.
anyukának testvere szülője barki akin keresztul érdeklődhetnel nincs?
anyukának volt munkatarsa barki
Nyugati ország. Az anyja testvére nevelte, de ő is meghalt időközben :(
, tőle még kaptunk infot.
majd tovább az anyuka unokatestvereihez, szintén külföldön. Hozzájuk mar nincs kontaktunk. Ez is évekkel ezelőtt volt.
Nagyon szeretném megtalálni.
Magánnyomozót fogadunk. Jövőheten talalkozunk vele es megbeszeljuk a részleteket.
Köszönöm szépen a válaszokat, érdeklődést!
DNS mintával semmi pillanat alatt.
Lehet ő is keresett téged, titeket.
Ha az összes növényfaj el van tárolva "dns bankokban", akkor az embereké vajon el van-e? Passz.
Sikerrel jártál kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!