Támogatnád az egyetemista testvéredet ebben az esetben?
Nyáron gondolkoztam rajta, hogy havonta 20-30 ezerrel támogatnám, hogyha venni akar magának valamit akkor ne lógjon ki a többiek közül, ő is tudjon menni velük ebédelni vagy ilyesmi.
Az 5 napból csak 3 nap kell bejárnia, ebből az egyik nap már délben végez. Tudna diákmunkát vállalni, de eszébe sem jut.
Így ti támogatnátok? Vagy pont rosszat tennék vele? Életében nem dolgozott még, minden a hátsója alá volt téve.
"Tudna diákmunkát vállalni, de eszébe sem jut."
Még az anyjaként sem támogatnám, testvéreként végképp nem.
Nem támogatnám, mert mehetne diákmelózni, de derogál neki.
Én is jártam egyetemistaként kb. 2 nap alatt összejött pl egy bulira való, és amellett, hogy volt saját pénzem, megtanultam, milyen a szalag mellett állni, vagy csomagolni, ami jó tapasztalat volt.
Egyrészt, hogy tanuljak úgy, hogy ne ezt kelljen végeznem, másrészt pedig tudtam, hogy ez is munka, és semmivel sem kevesebb az, aki gyárban melózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!