Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennél ha porrá alázna a...

Mit tennél ha porrá alázna a testvéred? Neked hogyan esne? A többi lent. És mit kellene reagálnom minderre?

Figyelt kérdés
Kifaggattam a bátyámat. Gyakorlatilag csak egy kérdést tettem fel neki. Tudni akartam hogy mi lappang a mocskos lelke legmélyén. És fel is tárta. Azt kérdeztem tőle, hogy tud-e rólam egyetlen egy jó dolgot mondani? Rávágta hogy nem. Sőt kifejtette részletesen, hogy számára csak egy haszonélvező dög vagyok.(Mondjuk havonta 250 eurót adok a kosztba.) De ez neki nem számit. Ma befestettem a hajam, és azt mondta hogy én szépnek hiszem magam. Vagy huszonöt percig mondta a magáét folyamatosan. Ez ma történt. Ezek után ti mit reagálnátok? Bele tudjátok képzelni magatokat egyáltalán az én helyzetembe? Megkérdeztem meg akar-e ölni, azt válaszolta hogy azt nem akar. Mert pár hónappal ezelőtt ugyanis tett olyan megjegyzést hogy szivesen megforgatna bennem a kést. Én vagyok a huga amúgy. Ezek után én nem maradok a házában, elbújok valahová és össze szurkálom magam vagy nem tudom. Amúgy ő is lelkibeteg, lelki sérült, meg én is.

2021. szept. 18. 01:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a téged utáló bátyádnak fájni fog, ha összeszurkálod magadat? Ha olyan, amilyennek leírod, csak megkönnyebbül, hogy megszabadul tőled. A falusiak meg, ha látják, mit művelsz, attól fogva úgy beszélnek majd rólad, mint "a bolond, aki megszúrta magát". A parasztember nem kíméletes az ítéletalkotásban. Bátyád lesz a túlélő, akinek sajnos olyan őrült volt a húga, hogy megölné magát. Mindenki sajnálni fogja a beteg rokon miatt. csak magadat alázod meg.
2021. szept. 18. 02:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Akár magadra támadsz, akár másra, a vigyorgóba visznek, és hónapokig úgy begyógyszereznek, hogy a vécére se fogsz tudni kitántorogni.
2021. szept. 18. 02:38
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem fog neki fájni. Engem nem érdekel senki és semmi. Hadd nézzenek bolondnak, és ha életbe maradok azzal mit nyerek??? Hogy tudjon engem tovább alázni, azért éljek? Hadd éljen még negyven évig. Engem nem érdekel. Nem érdekel hogy örülni fog-e neki, akkor már nem számit. Halott leszek.
2021. szept. 18. 02:45
 14/32 A kérdező kommentje:
No, nem őt fogják sajnálni, titokban felszedem a beszédét, amit rólam mond majd. És felrakom az internetre. Nyilván le fog hordani megint mindennek, és az egész világ hallani fogja.
2021. szept. 18. 02:49
 15/32 anonim ***** válasza:
92%
Hogy kapott az apja annyi visszamenőleges nyugdíjat, amennyiben egy ház kerül?
2021. szept. 18. 03:21
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdéseknél jövök rá, hogy mégsem vagyok bolond, csak egy kicsit fura.
2021. szept. 18. 07:18
 17/32 qkker1 ***** válasza:
85%
Ok, hétvége van, de hétfőn már suli, addigra eltűnnek ezek a marhaságok.
2021. szept. 18. 07:50
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, már többen kérdezték, de hány éves vagy? És a bátyád?

Ér ez az ember annyit hogy megöld magad miatta? Szerintem nem. Nem kedves, nem szeret, miért tennél miatta bármi rosszat magadnak? Hogy ő nyerjen, hogy az legyen amit ő akar?

Költözz külön tőle, ismerkedj, szerezz barátokat, koncentrálj az életben a jó dolgokra, ő meg hadd pukkadjon meg hogy te boldog vagy és jó életed van.

2021. szept. 18. 08:02
 19/32 anonim ***** válasza:
91%
"No, nem őt fogják sajnálni, titokban felszedem a beszédét, amit rólam mond majd. És felrakom az internetre. Nyilván le fog hordani megint mindennek, és az egész világ hallani fogja." Az emberek pont le fogják szarni a kis civódásotokat, a kutyát se fogja érdekelni a hisztid. Az meg hogy te nem mentél külföldre dolgozni, csak és kizárólag a a te döntésed- gyerekes hiszti másra mutogatni A más házához meg semmi közöd, ahhoz sem kitől kapta. Őszintén, azt csodálom hogy a tesód megtűr a nyakán, én már rég az utcára tettelek volna.
2021. szept. 18. 08:33
 20/32 anonim ***** válasza:
89%
Martin család? :O
2021. szept. 18. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!