Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennél ha porrá alázna a...

Mit tennél ha porrá alázna a testvéred? Neked hogyan esne? A többi lent. És mit kellene reagálnom minderre?

Figyelt kérdés
Kifaggattam a bátyámat. Gyakorlatilag csak egy kérdést tettem fel neki. Tudni akartam hogy mi lappang a mocskos lelke legmélyén. És fel is tárta. Azt kérdeztem tőle, hogy tud-e rólam egyetlen egy jó dolgot mondani? Rávágta hogy nem. Sőt kifejtette részletesen, hogy számára csak egy haszonélvező dög vagyok.(Mondjuk havonta 250 eurót adok a kosztba.) De ez neki nem számit. Ma befestettem a hajam, és azt mondta hogy én szépnek hiszem magam. Vagy huszonöt percig mondta a magáét folyamatosan. Ez ma történt. Ezek után ti mit reagálnátok? Bele tudjátok képzelni magatokat egyáltalán az én helyzetembe? Megkérdeztem meg akar-e ölni, azt válaszolta hogy azt nem akar. Mert pár hónappal ezelőtt ugyanis tett olyan megjegyzést hogy szivesen megforgatna bennem a kést. Én vagyok a huga amúgy. Ezek után én nem maradok a házában, elbújok valahová és össze szurkálom magam vagy nem tudom. Amúgy ő is lelkibeteg, lelki sérült, meg én is.

2021. szept. 18. 01:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy nektek együtt kell laknotok. Mivel mindketten sérültek vagyok, az indulataitokat egymáson vezetitek le. Szerintem üljetek le, és szervezzétek meg, hogy menjen mindenki a maga útjára. Távolabbra kerülve, ha ritkán találkoztok, nem csak a te gyalázásoddal lesz elfoglalva a beteg testvéred.
2021. szept. 18. 02:06
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért élsz a házában? Szuleitek?Hány évesek vagytok? Miért kotodsz hozzá? Amit írtál túl kevés infó hogy a kép osszealljon. A helyedben én megszakításokkal vele minden kapcsolatot.
2021. szept. 18. 02:08
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pénzed a kosztba adni, akkor arra is lenne, hogy egy szobát kibérelj. Máris nem lesz ez a gondod. Hajrá.
2021. szept. 18. 02:10
 4/32 A kérdező kommentje:
Ez igy már tényleg nem mehet tovább. Én nem sértegetem őt, ő meg engem gyerek koromtól. Nyilvánosan fogom kivégezni magam. Hadd lássa az egész falu. Nem fogok bujkálni, hadd lássák.
2021. szept. 18. 02:11
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, te sem vagy százas...
2021. szept. 18. 02:13
 6/32 A kérdező kommentje:
5. Nem tudod miket éltem át. Azokután még szép hogy nem vagyok százas.
2021. szept. 18. 02:15
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mitől gondol haszonélvezőnek?

Miért az ő házában laksz, miért nem a sajátodban, születiteknél, koliban vagy albiban? Van felesége, gyereke és úgy laksz velük?

A rezsihez nem kell beadnod?

2021. szept. 18. 02:16
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezután a fenyegetés után más nemigen lehet, mint hogy a kérdező nem tud gondoskodni magáról a pszichés problémája miatt, és talán épp a bátyja a gondnoka, azért nem tud lépni.
2021. szept. 18. 02:21
 9/32 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk ha a tesóm ilyet kérdezne tőlem, hogy mi lappang a mocskos lelkem mélyén, lehet, hogy én se dicsérném az egekbe.
2021. szept. 18. 02:24
 10/32 A kérdező kommentje:
Az ő háza? No, igen, az apja adta rá neki a pénzt. Mert az apja kapott visszamenőleg a nyugdijt. Abból vette a házat. Nem nős. Nekem nincs házam, de neki sem lenne, ha az apja nem adta volna rá neki a pénzét. Én fiatalkoromban akartam menni dolgozni külföldre, de lebeszélt. mi joga volt lebeszélni, ha ki nem állhat engem? Azt mondta meg fognak erőszakolni, ha egyedül megyek... Inkább erőszakoltak volna meg, de mindegy, én ezt lezárom, nem érdekel. Nyakon szúrom magam, hamar levérzek. Engem többet ő nem fog megalázni. Elég volt.
2021. szept. 18. 02:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!