Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rossz vagy jó,hogy van/ nincs...

Rossz vagy jó,hogy van/ nincs testvéred?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 17:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Van testvérem,idősebb mint én.

"bárcsak ez a buz1gyerek ne született volna meg /minden azzal kezdődött hogy ez a buz1gyerek a világra jött" ezeket mondta eám mindig.

Semmi gyerekkorom nem volt. Ő mindent megkapott. Vert is. Soha nem voltam osztálykiránduláson se mert inkább rá költöttek. Bűntudatot ébresztett a szüleinkben,miattam.

Egyszer volt hogy gyógyszert tettem a kajájába hogy meghaljon. A templomban is azért imátkoztam hogy megdögöljön.

2021. aug. 29. 20:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jo h van.
2021. aug. 29. 22:16
 23/26 Metionin ***** válasza:
100%
Jó. Plusz egy gyerek orbitális kibaszás lett volna, engem is a semmire vállaltak egy totál diszfunkcionális családba. Fantasztikus lett volna 3 helyett négyen 1 szobában, hallgatni a folyamatos balhét meg ordibálást.
2021. aug. 29. 22:58
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem mondom, hogy bár ne lenne, de ha nem lenne, az is jó volna.

Olyanok vagyunk, mint a tűz es a víz. Sosem jöttünk ki jól. Ő idősebb, fiú. Gyerekkorunkban folyton csicskáztatott, vert, urakodott rajtam. Felnőtt korunkban normalizálódott a viszony valamelyest, de még mindig meg kell fontolnom, mit mondok neki, hogyan mondom, pedig rég szétköltöztünk már a szüleinktől, 30+-osak vagyunk mindketten. Még mindig ugyanaz a forrófejű, hirtelen haragú zsarnok, akitől sokan tartanak. Van benne jó tulajdonság is, vannak jó napjai, amikor különösen jó fej. Igazából a közös múlt, és az egyformán xar régi családi helyzetünk tart minket egyben.

2021. aug. 30. 09:45
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elszakadtam tőlük, akkor jöttem rá, hogy mennyire fontosak nekem.

Sajnos nem tudok találkozni velük és nagyon hiányoznak :(

2021. aug. 31. 20:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem egy öcsém van. Most olyan 3 lépés tartásával udvarias a viszonyunk... el tudunk beszélgetni, de szomszéddal is ilyen viszonyban vagyok kb. Amíg egy fedél alatt laktunk, pokol volt vele együtt élni - a szüleim kivételeztek vele (nemcsak én érzem így, vadidegenek is szóltak már a szüleimnek, annyira nyilvánvaló volt), ő meg a hatalomtól megrészegült, és ott tett nekem keresztbe, ahol ért, elkunyerált kölcsönbe pénzt, amit nem adott meg; ha neki kellett vmi, csicska hoppra legyek ott, ha én kérek vmit, "így jártál, lúzer", folyamatosan vert, alázott, bántott, lelkiterrorizált, minden. Pedig én még kicsiként próbáltam vele jó viszonyt kiépíteni... de vele nem lehetett. Ezeket meg nem tudom most elfelejteni. Nekem 100% jobb lett volna, ha nem születik meg, minden téren.
2021. szept. 1. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!