Rossz vagy jó,hogy van/ nincs testvéred?
Van testvérem,idősebb mint én.
"bárcsak ez a buz1gyerek ne született volna meg /minden azzal kezdődött hogy ez a buz1gyerek a világra jött" ezeket mondta eám mindig.
Semmi gyerekkorom nem volt. Ő mindent megkapott. Vert is. Soha nem voltam osztálykiránduláson se mert inkább rá költöttek. Bűntudatot ébresztett a szüleinkben,miattam.
Egyszer volt hogy gyógyszert tettem a kajájába hogy meghaljon. A templomban is azért imátkoztam hogy megdögöljön.
Nem mondom, hogy bár ne lenne, de ha nem lenne, az is jó volna.
Olyanok vagyunk, mint a tűz es a víz. Sosem jöttünk ki jól. Ő idősebb, fiú. Gyerekkorunkban folyton csicskáztatott, vert, urakodott rajtam. Felnőtt korunkban normalizálódott a viszony valamelyest, de még mindig meg kell fontolnom, mit mondok neki, hogyan mondom, pedig rég szétköltöztünk már a szüleinktől, 30+-osak vagyunk mindketten. Még mindig ugyanaz a forrófejű, hirtelen haragú zsarnok, akitől sokan tartanak. Van benne jó tulajdonság is, vannak jó napjai, amikor különösen jó fej. Igazából a közös múlt, és az egyformán xar régi családi helyzetünk tart minket egyben.
Amikor elszakadtam tőlük, akkor jöttem rá, hogy mennyire fontosak nekem.
Sajnos nem tudok találkozni velük és nagyon hiányoznak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!