Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Segíted a testvéredet anyagilag?

Segíted a testvéredet anyagilag?

Figyelt kérdés
Pl nincs munkaja, de van hitele.... fizetned helyette par honapig vagy fel evig ? Vagy ameddig kellne es mellette adnal neki meg penzeket ?
2021. aug. 23. 06:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 23. 06:17
 2/25 anonim ***** válasza:
99%
Attól függ milyen a tesóm. Ha egy semmire kellő és nem akar kiutat találni a helyzetből akkor nyilván nem. De ha önhibáján kívül került szar helyzetbe akkor igen
2021. aug. 23. 06:22
 3/25 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Ez ugye két dolgon múlik: szüksége van-e rá és nekem van-e rá lehetőségem.

Mivel családtag, természetesen segíteném, de nem erőn felül. Jelenleg is rendszeresen küldök pénzt anyósoméknak.

2021. aug. 23. 06:24
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha kérne pénzt, akkor adnék neki. Szerintem ő is adna nekem.
2021. aug. 23. 06:25
 5/25 A kérdező kommentje:

Hat panikbeteg sajnos :( en ezt annyira nem ertem, nem vagyok benne... bepanikol mindentol es mar mindenkitol.. :( de van egy autoja, amit imad es sztm meg betegebb lenne, ha valami tortenne a kocsival, pl bekellene adni, vagy nem tudom...

Felek ettol az egesztol... mert pl anyank se el orokke, es ha vele is tortenne valami, akkor ram stakadna minden, nem tudna ezeket ugy feldolgozni, en pedig karodulnek anyagilag mindenkepp :( most nem dolgozik... es bem tudom mikor fog dolgozni... :(

2021. aug. 23. 07:02
 6/25 A kérdező kommentje:
46 eves ferfi
2021. aug. 23. 07:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Nekem regebben amikor nem volt panikbeteg, nagyon sokat segitett... mindig vett nekem ezt -azt, szamitogepet, telefont, tv-t, adott penzt, mindig hozott psrfumot... sokat kaptam tole mindig ... jo ember
2021. aug. 23. 07:04
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ésszerű keretek között ha kölcsön kér adok neki bármikor. De hitelt átvállalni pl fél évre, hát... kerek perec nem férne bele a keretembe.
2021. aug. 23. 07:07
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképp nem fizetném a hitelt helyette. Mert az ilyennek mindig kifogás a vége, hogy a hülye rokon miért fizesse tovább, és az a pénz soha nem jönne vissza. Adja el a kocsit ha arra van a hitel, és fizesse ki, ne mástól várja hogy hónapokig adja a pénzt neki.
2021. aug. 23. 07:28
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Hát, minden gondját nem veheted magadra, szerintem a "feleslegedből" segítsd. Azt akkor sem várhatja el, hogy feláldozd magad vagy a családod, ha egyébként mindig jó volt hozzád. Gondolom, amikor vett neked dolgokat, neki sem kellett nélkülözni, megtehette. Kísérd el pszichológushoz, ha tudsz, segíts neki otthonról végezhető munkát találni.
2021. aug. 23. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!