Te ismered, de ahogy írod ő s segített neked régebben is. Én is megtenném a testvéremért. És már volt is rá alkalom, igaz az kölcsön volt, és vissza is adta, de fontos, hogy a testvérek számíthassanak egymásra! Persze ésszerű keretek között :)
2021. aug. 23. 07:35
13/25 anonim válasza:
Hát ha neked belefér hogy hónapokig fizesd a dolgait, esetleg évekig, hajrá.
2021. aug. 23. 07:43
14/25 anonim válasza:
Szerintem ha kezelni tufná a pánikbetegséget akkor jobban és hamarabb talpra tudna állni. Mindenféle képen keressetek egy szakembert és vodd el hozzá a tesódat
2021. aug. 23. 07:44
15/25 anonim válasza:
Szerintem te már eldöntötted, hogy adsz neki. Szerintem keressetek egy jó szakembert, na arra nem sajnálnám a pénzt, hogy kijöjjön ebből az állapotból. Hosszútávon ez a megoldás, mert élnie kell mindenkinek a saját életét. Most úgy érzed tudsz akarsz segíteni, de ez is elfogy egy idő után, felőröl, már teher lesz.
2021. aug. 23. 07:48
16/25 anonymousreview60 válasza:
Szerinted jó ember, segített is neked sokat, és nem is kellene, hogy megadja. Nem értem, akkor mi a kérdés célja, ha már el van döntve? Kérdező! Teljesen felesleges a kérdésed.
Egyébként, ha nem a Dunába hordanám a testvéremnek a vizet, én is segítenék.
2021. aug. 23. 08:22
17/25 anonymousreview60 válasza:
Egyébként minél hamarabb kezeltetitek a pánikbetegségét annál hamarabb lesz vége. Ezt sem értem, a pánikbetegség esetenként gyógyszer nélkül is kezelhető, és utána a testvéred megint önjáró lesz. Akkor mi a franc ennek a kérdésnek a célja?
2021. aug. 23. 08:24
18/25 anonim válasza:
Csak addig mig szakember nem segit rajta. Ez lenne a feltetelem, hogy kerjen kezelest!
2021. aug. 23. 08:56
19/25 anonim válasza:
A helyedben én is segítenék, de csak úgy, ha eljár egy szakemberhez, hogy ki tudjon mászni a gödréből.
Nekem is voltak pánikrohamaim, volt olyan időszakom, hogy napi 5-6, teljesen élhetetlen volt az életem egy idő után, öngyilkos akartam lenni miatta, de szerencsére előtte (végső kétségbeesésemben) adtam egy esélyt egy pszichológusnak. Életem legjobb befektetése volt! Nem 2 hét alatt kell csodát várni, ki kell tartani, de van fény az alagút végén (és nem a vonat az)! Évek óta nem volt rohamom, ha érzem a jeleit, hogy kialakulóban van (évente max. 1 alkalomról beszélünk már), akkor le tudok nyugodni, így elmarad. Visszakaptam az életemet és boldog vagyok, tudok dolgozni, semmilyen negatív hatással nincs már rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!