Segíted a testvéredet anyagilag?
Figyelt kérdés
Pl nincs munkaja, de van hitele.... fizetned helyette par honapig vagy fel evig ? Vagy ameddig kellne es mellette adnal neki meg penzeket ?2021. aug. 23. 06:12
21/25 A kérdező kommentje:
Okes, koszi a valadzokat, valojaban igen, mar eldontottem, h segitek neki... az nem bűn segiteni masnak mert elestt ha a sajat hibaja, ha nem... :) meg hat a verem.. :)
2021. aug. 23. 10:19
23/25 anonim válasza:
Segítenék. Egy ideig, max néhány hónap.
Aztán lehet átesik majd a ló túloldalára. Ne lássalak itt viszont 2 év múlva, hogy már 2 éve te tartod el, te fizeted a hitelét, és nem tudsz tőle megszabadulni.
Én elhiszem hogy rendes ember, legalábbis régebben biztos az volt, csak nehogy elkényelmesdjen abban a nagy segítségben, amit tőled kap.
Ha 46 évesen még mindig annyira pánikbeteg, hogy egy helyen sem tud megmaradni, akkor ez már nem is lesz jobb szakember segítsége, és az ő saját akaratereje nélkül.
Ha már ott tartasz majd, hogy a saját megélhetésedet, vagy takarékaidat veszélyezteti, esetleg a családi életedet, tudni fogsz nemet mondani neki? Ez itt a kérdés.
24/25 anonim válasza:
Isten ments. Megvolt a lehetősége arra, hogy ne legyen tróger. Ahogy nekem is, neki is minden tanulással kapcsolatos kiadását állták volna a szüleink. Oldja meg magának, ne a szorgalmasabbon élősködjön
25/25 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, de fel ev vagy 1 ev belefer... senki nem ugy szuletik le a foldre h hulye meg eloskodo lesz... azza valni kell... olyan etgelyzetekben volt ami betegge tette... na mindegy, ebbol van ki ut, pszichologus segitseget fogja igenybe venni :) es ez mar jo dolog :)
2021. aug. 23. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!