Mennyire szereted a testvéredet?
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 14:16
1/26 anonim válasza:
Nincs, és örülök neki. Azt látom, hogy jó, ha 100 emberből 1 jó viszonyban van a testvérével.
2/26 anonim válasza:
Szeretni szeretem,csak elég sok nézeteltérés van,de ettől függetlenül szeretem,és mindenben támogatom.
3/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őt, bármit megtennék érte. Igaz mióta messzebbre költözött nehezebben tartjuk a kapcsolatot. 21/f
4/26 anonim válasza:
Két testvérem volt, most sajnos már csak egy van. Az élő testvéremmel átlagos a viszonyom. Viszont ha lehetséges lenne, akkor minden anyagi javamat odaadnám azért, hogy az elhunyt testvéremet még egyszer átölelhessem és elmondhassam neki, mennyire szeretem és mennyire hiányzik.
5/26 anonim válasza:
Nagy a korkülönbség, már inkább gyerekemkent kezelem.
Bármit megtennek érte.
6/26 anonim válasza:
4 testverem van, nagyon szeretem Őket.
7/26 anonim válasza:
Milyen mértékegységben gondolod? :)
8/26 anonim válasza:
Nagyon szeretjük egymást alapból, de nem ilyen érzelgősen mutatjuk ki, inkább úgy hogy együtt nevetünk, hülyülünk, veszekedni is inkább viccből szoktunk csak:)
16/l 12/f
9/26 anonim válasza:
Mint az előttem szóló :)
16/L 18/L ikrek
10/26 anonim válasza:
5 év van köztünk és volt, hogy a hátunk közepére nem kívántuk egymást, de akkor is tudtuk, hogy bármit megtennénk egymásért. Ő most végzi az egyetemet, én most vagyok másodéves, mindketten külföldön, de másik városokban, nem találkozunk túl gyakran, amikor viszont sikerül összehozni, akkor beülünk vmi kávézóba, beszélgetünk, beavatjuk egymást, mi történt a másikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!