Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rossz vagy jó,hogy van/ nincs...

Rossz vagy jó,hogy van/ nincs testvéred?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 17:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%
Még annyit el felejtettem írni hogy ha szegény a család akkor a fűtés is könnyebb ha csak egy helyiségben vannak. Azt még egy tea tűzhellyel masinával be lehet fűteni. Annyi galyat meg mindig tud törni az udvaron a kertbe a patak parton bárhol, hogy azzal befűtsön. Masinába elég két vödör fa egy napra. Már mondjuk ha nem seprőnyél vastagságú. De sörös doboz vastagságú fa az már több mint elég rá. Nem muszáj ilyen tüzépről vásárolt rönkfával tüzelni. Én ismerek olyan szegény családot akiknek még gáztűzhelyük sincsen. Nyáron is tüzeltek bent a konyhába azon főztek. Igaz hogy volt bent vagy 70 fok de meg főztek.
2021. aug. 29. 19:02
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon jó hogy nincs! Így nem oszlik az örökség!
2021. aug. 29. 19:14
 13/26 anonim ***** válasza:
92%

#9.! Egyrészt nem mindenki falusi. Egy társasházban vagy panelban igen nehéz értékelhető mennyiségű terményt nevelni. Városban a támogatások köre is más. Azt meg végképp nem tudjuk, hogy az a válaszoló mikor volt gyerek, a juttatások rendszeresen változnak.

Kérdező, nekem van testvérem, de mindig olyan volt, mintha nem lenne. Nagy a korkülönbség köztünk, mire én elkezdtem volna érdeklődni a személye iránt, már elköltözött másik városba tanulni. Így nem alakult ki köztünk kötődés.

2021. aug. 29. 19:14
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Jó.

Van elég dolgom,nem tudnék még rájuk is figyelni.

2021. aug. 29. 19:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es, nyilván ha valakinek ilyen nehéz a megélhetése, az kifejezetten felelősségteljes, ha bevállal még egy gyereket a meglévő mellé 👏👏

Ja meg vicces, hogy szerinted a szegényeknek az a legnagyobb gondjuk, hogy jaj, nem új a gyerek ruhája meg tanszere 😂 Véletlen sem annak örülnek, ha egyáltalán jut pl téli cipő mindenki lábára. Igen, utóbbi megtörtént eset, méghozzá nem 50 éve egy borsodi zsákfaluban, hanem kb 2015 körül Budapesten.

2021. aug. 29. 19:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Van tesóm, de bár lett volna egy másik aki tényleg testvérként kezel, vagy én annak kezelhetek
2021. aug. 29. 19:29
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Jó is meg rossz is. Lehetne jobb is, sokat veszekszünk, főleg a bátyámmal, de egyébként megvagyunk. Nővérem meg, amióta pasija lett eléggé eltávolodott, de persze értem, rózsaszín köd, most ő neki a legfontosabb.
2021. aug. 29. 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:
87%

Nincsen testvérem, és úgy érzem, hogy jó ez így. A szüleim kb a nulláról kezdtek, a mai jó színvonalú életünket a két kezük munájának köszönhetjük. Nem tudtak volna felnevelni még egy gyereket. Én megkaptam mindent amire egy gyereknek szüksége van, kamaszkoromban még el is küldtek csoportos nyaralásra külföldre. Ezekért mind-mind nagyon hálás vagyok.

Anyumnak 1 idősebb testvére van. 18 éves korában lelépett, azóta összesen egyszer találkoztak, szóval olyan, mintha nem is lenne.

Apumnak 3 is van. Ebből az egyik alkoholista, a másikkal nem tartjuk a kapcsolatot, mert egyszerűen nem érezzük jól magunkat egymás társaságában, a harmadik, akivel jóban voltunk pedig elment külföldre.

Így igazából nincs előttem olyan példa sem, hogy a testvér milyen hű de jó dolog.

2021. aug. 29. 20:04
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 6 évvel idősebb bátyám van. Nagyon jó a kapcsolatunk, mindig is az volt.
2021. aug. 29. 20:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudnám képzelni az életem nélküle:)Nem is akarom.
2021. aug. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!