Kinek a hibája?

Figyelt kérdés

Utálom a tesómat! Ha otthon vagyunk( általában ketten) nekem sesem fogad szót, ökörködik, és ha rászólok, megvárja míg Anya vagy Apa hazaér, és nyomatja az árulkodást, és el is hiszik neki. Amikor veszekszünk, és Mama meghallja, neki ad igazat, én meg le vagyok sz*rva, meg se hallgatják! Ha kupit csinál, nekem kell rendbeszedni, és én kapok érte büntetést, mert nekem a dolgom h vigyázzak rá! Amikor én beszélek, ő csak belepofázik, nehogy már elvegyem azt a kis figyelmet tőle! 9 évesen csúnyábban beszél mint én,és annyit, vagy többet kap mindenből! Igen, kib*szottul féltékeny vagyok rá, de nem az én dolgom kaját csinálni, kitalarítani és elmosogatni, a minidíva segge alól a sz*rt takarítani 14 évesen, és cserébe azt hallgatni, h mit csináljak meg még neki. Nem 1x mondtam neki nyugodt hangon, h amikor fürdök/wc- vok, ne jöjjön be, neki még Anyáék se parancsolhatnak! Régebben tök jól elvoltunk, de aztán csak elkezdett fiterésznina cuccim között, lopkodott, és árulkodott, nekem senki se hisz, mert régebben hazudtam a szüleimnek, h ne verjenek meg. Ha ő rosszul viselkedik, mind2-en büntetve vagyunk!

Arra gondoltam, h mostmár meg is verem érte, megérdemli a füleseket, ha normális ember módjára nem érti, és lesz*rom a kapcsolatom vele, mert csak 4 évig kell elviselnem a pofáját, aztán elmentem fősulira és kész.

Kérlek, segítsetek ötletet adni,vagy módszereket h leszokjon ezekről, nem akarok terrorista lenni!

#utálat #féltékenység #testvér #tinédzser #aegítség #agyfasztkapoktőle
2021. aug. 25. 13:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, megfogom fogadni a tanácsokat,és mint írtam, igen, előfordulhat ha így megy, kap 1 fülest, de nem vok szörny, és mások is járhatnak ebbe a cipőbe, de nem írják ki. Még1x köszönöm h végre felfogták h mit akarok mondani!❤️
2021. aug. 26. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!