A mostohabátyám molesztál, és folyton rám mozdul, mit tegyek?
Sziasztok!
Röviden le szeretném írni, de lehet nem fog sikerülni...Szóval apa és anya elváltak már 4 éve, és apával élek, mert vele szerettem volna anno, anyámmal sosem voltam jóba igazából...Ígyhát apával maradtam, és lett egy felesége, akit nagyon szeretek, mert nagyon rendes és tényleg jól kijövünk egymással szerencsére. Viszont neki van egy fia, aki elsőre szimpatikus volt, jófejnek tűnt, de elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Ott kezdőttek a problémák, amikor apám felesége és ő hozzánk költöztek. Előfordult már, hogy mikor zuhanyoztam direkt bejött hozzám, és ordibálnom kellett vele, hogy takarodjon már ki. Apáéknak meg úgy adta elő, hogy ő kopogott, és nem tudta hogy bent vagyok, természetesen ez kamu volt, csak duma, hogy bevédje magát. Amikor apáék elmennek vásárolni, akkor kettesben maradunk, és bejön hozzám, leül az ágyamra mellém, és néz. Esküszöm néha ijesztő amit csinál. Aztán mikor megkérdezem, hogy: "mivan, mit akarsz már megint?" Azt a választ kapom, hogy "Semmit, csak szeretek a közeledben lenni" vagy azt mondja hogy: "Téged, olyan szép vagy". Erre mondom hogy menjen ki, mert zavar, egyedül akarok lenni vagy akármi, akkor meg bevadul, lefogja a kezem és olyanokat mondogat nekem, hogy "nagyon jó lesz, ne kéresd már magad" Egyszer már olyan rosszul voltam, mert nem akart békén hagyni, hogy kitoltam a szobámból, bekulcsoltam az ajtót, és elkezdtem sírni, apáék mikor hazaértek nem hitték el nekem, hogy rám akart mászni, és még velük is elkezdtem veszekedni, pontosabban apámmal, mert apa felesége valamiért hitt nekem, gondolom már ismeri a fiát hogy milyen... Nem merek vele kettesben maradni a házban, mert nemtudom hogy mikor támad le, és ha csak belegondolok is hogy a közelében vagyok elkezdek remegni és a sírógörcs jön rám. Esténként elszoktam menni ide-oda sétálgatni, kicsit megnyugszom, vagy barátnőimmel találkozom, kibeszélem velük hogy mi van otthon, aztán haza indulok és már szorongani kezdek. Ahogy csak lehet kerülöm őt, de nagyon nehéz mert ő mindig velem akar lenni, és folyamatosan azt keresi hogy hogyan maradhat velem kettesbe. Fogalmam sincs miért csinálja, nem mutattam hogy tetszene nekem vagy ilyenek, mert igen jól néz ki, de ez az erőszakos énje nagyon taszító, nem értem miért van ennyire rám indulva, de kezdek teljesen megőrülni és apáéknak nem merem elmondani, mert egyszer már nem hittek nekem, és megint csak hülyének néznének. Fogalmam sincs mit tegyek, nagyszüleimhez mennék, csak másik városban laknak, légyszi segítsetek, tanácstalan vagyok és tehetetlennek érzem magam
Én jól bezsarolnám azt a szerencsétlent. Látja rajtad hogy megijedsz tőle, ezért meri ezt megtenni. Mondd meg neki, hogy ha nem hagy békén akkor kikürtölöd mindenkinek, hogy megerőszakolt. Arra pályázik az a fogyatékos, h senki nem hisz neked, és így bármit megtehet. Mássz bele egy picit te is a magánszférájába, nézd meg neki mi a fontos, és azzal fenyegesd be. Pl. Mondd meg neki, h rá fogsz írni a barátaira h milyen nagy disznóságot tett veled, befeketíted mindenki előtt. Meg tele írod a közösségi oldalait azokkal amiket eddig tett veled. Barátnoid is besegítenek neked. Márha egy ilyen elmeroggyantnak vannak barátai/közösségi oldala. De a rendőrséggel is fenyegesd be. Viszont írásban mindenképp legyen nyoma, írj neki egy üzenetet Messengeren amiben mindent részletesen leírsz róla, és a végén megkéred, hogy hagyjon békén. Ez majd a későbbiekben jól jöhet a rendőrségen(fényképezd le). Illetve utána ne írj neki, így ez már zaklatásnak is számíthat... De remélem nem fog elfajulni.
Kamerát valahonnan szerezz be, és állítsd be a szobádba. Neten biztos ki tudod nézni, hogy hol lehet kapni olyat amit elég csak a konnektorba bedugni. Esetleg valaki tudja?
Hangrögzítő is mindig legyen nálad. A kameráról sose szólj senkinek, nehogy kárt tegyenek benne. Őszintén együttérzek veled és remélem mihamarabb megoldódik. Az anyjával beszelnék és neki is elmondanám h rendőrségre fogom vinni a dolgot... azért jó lenne tudni h annak a degeneráltnak van e valamilyen pszichés betegsége, kérdezd meg a nőtől, éreztetve azt, hogy te sem most jöttél a falvédőről. Nagyon vigyázz magadra!! Soha ne maradj vele ketten, az ajtóék nagyon jó ötlet, szerezz be azt is minél hamarabb, hogy legalább a szobaajtód ne legyen nyitható, illetve éjszakára nem hagynám nyitva az ablakot (ha esetleg eddig úgy tettél). Ebből láthatja apukád is, hogy valami nem kerek, és elkezd gondolkozni, hogy lehet mégis igazat mondasz. Remélem nem a nőt fogja választani.... hanem téged!!!
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Dr. Bánki György - A bántalmazó, nárcisztikus, pszichopata, mérgező kapcsolatok dinamikája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!