Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A mostohabátyám molesztál, és...

A mostohabátyám molesztál, és folyton rám mozdul, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden le szeretném írni, de lehet nem fog sikerülni...Szóval apa és anya elváltak már 4 éve, és apával élek, mert vele szerettem volna anno, anyámmal sosem voltam jóba igazából...Ígyhát apával maradtam, és lett egy felesége, akit nagyon szeretek, mert nagyon rendes és tényleg jól kijövünk egymással szerencsére. Viszont neki van egy fia, aki elsőre szimpatikus volt, jófejnek tűnt, de elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Ott kezdőttek a problémák, amikor apám felesége és ő hozzánk költöztek. Előfordult már, hogy mikor zuhanyoztam direkt bejött hozzám, és ordibálnom kellett vele, hogy takarodjon már ki. Apáéknak meg úgy adta elő, hogy ő kopogott, és nem tudta hogy bent vagyok, természetesen ez kamu volt, csak duma, hogy bevédje magát. Amikor apáék elmennek vásárolni, akkor kettesben maradunk, és bejön hozzám, leül az ágyamra mellém, és néz. Esküszöm néha ijesztő amit csinál. Aztán mikor megkérdezem, hogy: "mivan, mit akarsz már megint?" Azt a választ kapom, hogy "Semmit, csak szeretek a közeledben lenni" vagy azt mondja hogy: "Téged, olyan szép vagy". Erre mondom hogy menjen ki, mert zavar, egyedül akarok lenni vagy akármi, akkor meg bevadul, lefogja a kezem és olyanokat mondogat nekem, hogy "nagyon jó lesz, ne kéresd már magad" Egyszer már olyan rosszul voltam, mert nem akart békén hagyni, hogy kitoltam a szobámból, bekulcsoltam az ajtót, és elkezdtem sírni, apáék mikor hazaértek nem hitték el nekem, hogy rám akart mászni, és még velük is elkezdtem veszekedni, pontosabban apámmal, mert apa felesége valamiért hitt nekem, gondolom már ismeri a fiát hogy milyen... Nem merek vele kettesben maradni a házban, mert nemtudom hogy mikor támad le, és ha csak belegondolok is hogy a közelében vagyok elkezdek remegni és a sírógörcs jön rám. Esténként elszoktam menni ide-oda sétálgatni, kicsit megnyugszom, vagy barátnőimmel találkozom, kibeszélem velük hogy mi van otthon, aztán haza indulok és már szorongani kezdek. Ahogy csak lehet kerülöm őt, de nagyon nehéz mert ő mindig velem akar lenni, és folyamatosan azt keresi hogy hogyan maradhat velem kettesbe. Fogalmam sincs miért csinálja, nem mutattam hogy tetszene nekem vagy ilyenek, mert igen jól néz ki, de ez az erőszakos énje nagyon taszító, nem értem miért van ennyire rám indulva, de kezdek teljesen megőrülni és apáéknak nem merem elmondani, mert egyszer már nem hittek nekem, és megint csak hülyének néznének. Fogalmam sincs mit tegyek, nagyszüleimhez mennék, csak másik városban laknak, légyszi segítsetek, tanácstalan vagyok és tehetetlennek érzem magam

2021. júl. 10. 11:56
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
#10 16 vagyok, a fiú 22
2021. júl. 10. 12:27
 12/39 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként apukád miért nem hisz neked, amikor a nevelőanyukád meg igen? Ez így azért mégis csak sántít kicsit...
2021. júl. 10. 12:30
 13/39 anonim ***** válasza:
95%
Mindenképp csinálj legalább hangfelvételt vagy videót. Kínosan ügyelt rá, hogy ne maradj vele egyedül. Ha otthon akarnak hagyni vele, tiltakozz! Minden ilyen alkalommal tiltakozz és mindig mondd el, hogy miért. Kérd meg apádat, hogy a fürdőszoba ajtót tegye zárhatóvá. Fenyegetőző, hogy elköltözött a nagyiékhoz, ha nem tesznek valamit. Nem baj, ha blöff, de jelzésértékű. Mindennap szembesíteném őket, hogy mi folyik otthon. Iratkozz be egy küzdősport klubba, hogy megtanuld, hogy kell jól tökön rúgni legközelebb.
2021. júl. 10. 12:32
 14/39 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem hisz neki az apja, mert ő is férfi. Mivel rendes ember lehet, el sem tudja képzelni, hogy más ilyen lehet.
2021. júl. 10. 12:34
 15/39 anonim ***** válasza:
98%
szegénykém :( szüleidnek mondd el mindig, legyél hangosabb mint a mostohabátyád, ne hagyd annyiban, ha neki hisznek. nagyszülőknek, tanároknak is beszélj erről, minél több ember tudjon róla. a legrosszabb az ha eltitkolod és nem beszélsz róla, mert akkor segíteni se tud senki, és egyre rosszabb lesz az egész. ne törődj bele! te az áldozat vagy, nem a te hibád, hanem az elkövetőé, vagyos a mostohabátyádé. ő a szar alak, nem te.
2021. júl. 10. 12:40
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Beszélj apukáddal, hogy szeretnél zárható szobaajtót, mert nem szereted, ha valaki csak úgy benyit. Kezdesz nővé alakulni, természetes, hogy szégyellős vagy. Szerintem kezdd így, ha a többit nem hiszi el.

Amúgy meg elég érdekes, hogy nem hisz neked. Pedig az egyetlen pici lányáról van szó .

Tényleg csinálj hangfelvételt a telóddal!

2021. júl. 10. 12:56
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tippet akarok adni. Ha az ajtó befele nyílik, és nincs hozzá kulcsod, tegyél alá egy éket. Befelé megszorul, nem lehet kinyitni. Te meg csak elveszed az ajtó alól, ha ki akarod nyitni. Fürdőben, saját szobádban tudod alkalmazni.

Legközelebb meg ha rádmászna, kezdj hangosan segítségért kiabálni. Ettől akkor is megijed, ha senki sincs otthon. De ha lehet, minden alkalmat kerülj, mikor kettesben maradnátok.

A nagyszüleiddel is beszélj, hogy szeretnél odaköltözni, és mindenképp mondd el, hogy miért! Első körben valószínűleg apáddal fognak elbeszélgetni, hogy miért nem véd meg.

Ő valószínűleg attól fél, hogy ha hisz neked és megfegyelmezi a fiút, az a kapcsolatát tönkreteheti. Ülj le velük hármasban, mondd el, hogy a nőt te is szereted, és nem szeretnél köztük balhét, de nekik kell téged megvédeni.

2021. júl. 10. 12:59
 18/39 anonim ***** válasza:
14%
Ha be lehet zárni aaz ajtót, akkor mi a gond? Bezárod, és ennyi, nem megy be.
2021. júl. 10. 13:05
 19/39 anonim ***** válasza:
98%

17-es jókat ír,minél erőteljesebben utasítsd el,mindig nagyon hangosan,védekezz ne hagyd szó nélkül.

Nagyszülökhöz költözz,nagyon súlyos trauma lehet hogy megerőszakol előbb utóbb az lesz a vége

2021. júl. 10. 13:05
 20/39 Laylah ***** válasza:
100%

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy nem szólsz újra és újra, mert egyszer nem hittek neked. Igenis, minden alkalommal jelezd, minél többször mondod, annál jobban elgondolkodnak legalább rajta, hogy mi van, ha tényleg igaz, amit mondasz.

Ezen kívül kis kamerát tegyél a szobádba, és legalább akkor, mikor tudod, hogy elmennek a szüleid otthonról, kapcsold be. Vannak már olyan kicsik, mint egy dobókocka, micro SD-t kell beletenni. 3-4000 forintért már lehet venni emagon.

2021. júl. 10. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!