Mostohabáttyám zaklat!!??
Figyelt kérdés
Anyumnak lett egy férje miután apámmal elváltak. Ez volt kb. 2 éve. A pasinak van egy fia. Eddigse bírtam se a pasit, se a fiát de mióta kezdtem "nőiesedni" jópárszor ért hozzám a fiú úgy.... többször rám akart már mászni és megcsókolni pl. falhoz szorít, úgy kellett leállítani....anyának ezt nem merem elmondani ígyis rosszul vagyok magamtól meg az egésztől...Mit csináljak? Nem kérek hülye meg troll kommenteket ígyis nagyon rosszul érzem magam.2020. dec. 13. 19:08
1/30 anonim válasza:
Mondd el anyádnak. De az se baj, ha ilyenkor tökönrúgod, tényleg erősen, ne finomkodj. Ha attól félsz, hogy ezért megbüntetnek, gondolj arra, hogy nincs olyan büntetés, ami rosszabb lenne ennél.
Ne magadtól legyél rosszul, hanem tőle. Nem a te hibád.
3/30 anonim válasza:
Milyen kapcsolatot ápolsz anyukáddal? Mindenképp vele kéne elsősorban beszélned. De ha következőleg zaklat, akkor határozottan állj ki magadért, és mondd, hogyha nem hagyja abba, akkor következményei lesznek. Remélhetőleg vissza vesz magából.
Miért vagy rosszul magadtól?
4/30 anonim válasza:
Ha túl nagy köztetek a korkülönbség, akkor ez beteges, ha mind ketten huszon évesek vagytok lehetne komolyabb kapcsolat, hiszen nincs köztetek vérrokonság, de ha te nem akarod, akkor azt értse meg, ha meg nem ért a szép szóból törd el a lábát meg a bordáit egy vas csővel.
5/30 anonim válasza:
Kérdező, sürgősen tájékoztasd róla édesanyádat, mert ez nagyon nem oké, és ne te szégyelld magad, majd fogja magát ő szégyellni, mikor szembesítik a szüleitek!
6/30 anonim válasza:
"ígyis rosszul vagyok magamtól "
Miért?
Egyébként meg állj a sarkadra. Mondd el anyádnak ezt, a srácot pedig fenyítsd meg,ha csinál valamit veled.
7/30 anonim válasza:
Szólj anyukádnak, amíg nem lesz nagyobb baj!!!
8/30 Metionin válasza:
Mondd el anyádnak, a srácot meg vágd pofán ha próbálkozik. Vagy mondd meg neki hogy szólni fogsz az apjának. És próbálj meg lelépni amint lehet, addig meg zárd az ajtódat vagy szerelj fel valami zárat ha nincs. Nem kizárt hogy éjszaka is megpróbál majd rád mászni ha eddig nem tette meg.
9/30 anonim válasza:
Vegyél paprikasprayt fújd le , jelentsd fel es mondd el mindenkinek oszd jelezd a facebookon .
10/30 anonim válasza:
Feltétlen szólj anyádnak, ez nem a te szégyened! Ez azé a taplóé, aki zaklat! Ha pedig anyád nem akar segíteni, akkor szólj apádnak, de ne tartsd magadban! Sőt, én még a barátaimnak is elmondanám. Minél több embernek szólnék, hogy ha helyzet van, legyen, aki tud segíteni, ne az legyen, hogy értetlenkednek, hogy miért nem szóltam előbb. És ismételten: ez NEM a te hibád, szégyened!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!