Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mostohabáttyám zaklat!!??

Mostohabáttyám zaklat!!??

Figyelt kérdés
Anyumnak lett egy férje miután apámmal elváltak. Ez volt kb. 2 éve. A pasinak van egy fia. Eddigse bírtam se a pasit, se a fiát de mióta kezdtem "nőiesedni" jópárszor ért hozzám a fiú úgy.... többször rám akart már mászni és megcsókolni pl. falhoz szorít, úgy kellett leállítani....anyának ezt nem merem elmondani ígyis rosszul vagyok magamtól meg az egésztől...Mit csináljak? Nem kérek hülye meg troll kommenteket ígyis nagyon rosszul érzem magam.
2020. dec. 13. 19:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15%
Az 1-est nem pontoztátok le pedig hasonlót írt mint én, engem meg még is, nem is értitek a témát.
2020. dec. 13. 21:54
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy percig ne tűrd tovább és feltétlenül értsed meg, hogy semmi szégyellni valód nincsen ebben, áldozat vagy, nem pedig okozója a történteknek.

Szólj anyukádnak és ne engedd, hogy szőnyeg alá söpörje ezt az igen komoly helyzetet. De szólhatsz apukádnak is, attól, hogy elváltak, nyilván szeret téged. remélem anyukád kiáll melletted és sürgősen helyre teszi a fazont a férjével együtt, ilyen kérdésben kizárólag a zéró tolerancia a helyes. Ha netalántán mégsem, akkor jöhet édesapád, azt biztosan nem rakja zsebre amit apádtól kap a perverz disznaja, amikor megtudja, hogy vegzálják a lányát a saját otthonában, méghozzá az új férj fiacskája.

Eszem megáll. alapvetően pacifista vagyok, de ha hírét venném, hogy ezt művelik a lányommal az otthonában (vagy bárhol máshol, de így különösen felháborító), addig ütném azt a nyomorultat amíg mozog és ha nem tanulna a szép szóból fel is jelenteneém szexuális zaklatásért a nyomorultját, aztán ha bizonyítani nehézkesen is lehet, egy életre elveszi az eljárás és a vele járó macvera a hasonló gusztustalanságoktól a kedvét.

2020. dec. 14. 07:41
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Ez elég veszélyes ügy!!Szülők+rendőrség.Itt testi és lelki bántalmazás is történt.
2020. dec. 14. 18:20
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2020. dec. 15. 19:16
 25/30 A kérdező kommentje:
Hát...elmondtam először anyának, aztán apának. Nyilván mindketten nagyon kiakadtak főleg apám, meg akarta verni a srácot..meg feljelentést akart tenni ellene zaklatásért. De nem tette meg (szerencsére) mert nem szerettem volna ebből ügyet csinálni ha abba hagyja végleg akkor jó...anya és a férje meg összevesztek mert a pasi a kisfiát védi természetesen🙄azóta békén hagy egyelőre...
2020. dec. 15. 19:28
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak egyelőre hanem végleg. Látta hogy a tettének van következménye.

Nem lett volna belőle ügy amúgy se mert nem tudtad bizonyítani.

2020. dec. 15. 20:06
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy a szüleid ilyen normálisan állnak hozzá. Remélem, másban is ennyire számíthatsz rájuk.
2020. dec. 15. 20:14
 28/30 anonim válasza:
78%
27: Ezt hogy érted?
2020. dec. 15. 20:23
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi lehet a felhasználóval? Sajnos már nem él a fiókja... :( Remélem jól van!
2021. júl. 18. 22:09
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán a legutóbbi kommentje alapján már jól van.:)
2021. júl. 18. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!