Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felkeressem a mostohabátyám?

Felkeressem a mostohabátyám?

Figyelt kérdés

Az apja és anyám egy ideig együtt éltek, rengeteget voltunk együtt és sok jó emlékem van róla, annak ellenére, hogy fiatal voltam.(6-10 éves koromig)

Aztán a szüleink külön váltak és mi többé nem láttuk egymást.

Most megtaláltam facebookon. Gondolkoztam, hogy bejelölöm ismerősnek és megkérdezem, emlékszik-e rám egyáltalán, mi újság vele.De sok dologról nem beszélgethetnénk azt hiszem, hisz ő is gyerek volt még.

Nekem van párom és azt sem szeretném, hogy azt hidje nyomulok.

Ne tudom mi lenne helyes, de azért jó lenne vele válltani pár szót.Bizonytalan vagyok.

2013. júl. 6. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ugy érzed ,hogy beszélni akarsz vele ,akkor miért ne.Minden bizonnyal lesz közös témátok ,kivánok hozzá sok sikert.
2013. júl. 6. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan bejelölheted, biztos ő is emlékszik még rád.

*higyje

2013. júl. 6. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj az valóban elég csúnya hiba, elnézést, csak máshol jár az eszem!:)
2013. júl. 6. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Detto ez volt velem. 10 voltam, mikor így elvesztettem a mostohabátyámat, csak nekem ő A bátyám volt, mivel 1 éves koromtól együtt nevelkedtünk. Mi is facen találtuk meg egymást, beszélgettünk, mondta, hogy hiányoztam neki, és nagyon rossz volt ez az egész, mert ő akkor vesztette el az anyukáját, mikor anyát, azaz az én anyukámat elveszítette, aki ugye 4 éves korától nevelte, és ő nem a saját anyukáját tartotta az anyukájának, hanem az enyémet...stb.

Csak sajnos túl sok idő telt el, túl mély sebeket szereztünk mind a ketten egymás hiányától, meg egymás szüleinek elvesztésétől, és nem lehetett ezt fenntartani. Sajnos ő már sosem lesz a bátyám.

NEmrég megnősült, és néztem a képeket és vérzett a szívem, mert ott kellett volna lennem. Ehelyett az apja új házasságából származó húga volt ott, akit nem is szeret. De nekem nem volt ott hely. Én már nem vagyok a húga, holott sokkal jobban az voltam, mint a féltestvére. Ő igazán a bátyám volt. Megvédett a játszótéren, ha piszkáltak, együtt építettünk hóembert télen, és még meccset is néztem vele. De ő már nekem csak egy emlék, hogy valaha volt bátyám. És ahogy ezeket írom, komolyan mondom mindjárt sírok, de már túl sokat sírtam emiatt :(

Azért mindenképp érdemes megpróbálnod, mert ha ti nem álltatok egymáshoz ennyire közel, és nem szereztetek ennyi sebet, mint mi, akkor jól is elsülhet! Én drukkolok.

2013. júl. 7. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!