A mostohabátyám molesztál, és folyton rám mozdul, mit tegyek?
Sziasztok!
Röviden le szeretném írni, de lehet nem fog sikerülni...Szóval apa és anya elváltak már 4 éve, és apával élek, mert vele szerettem volna anno, anyámmal sosem voltam jóba igazából...Ígyhát apával maradtam, és lett egy felesége, akit nagyon szeretek, mert nagyon rendes és tényleg jól kijövünk egymással szerencsére. Viszont neki van egy fia, aki elsőre szimpatikus volt, jófejnek tűnt, de elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Ott kezdőttek a problémák, amikor apám felesége és ő hozzánk költöztek. Előfordult már, hogy mikor zuhanyoztam direkt bejött hozzám, és ordibálnom kellett vele, hogy takarodjon már ki. Apáéknak meg úgy adta elő, hogy ő kopogott, és nem tudta hogy bent vagyok, természetesen ez kamu volt, csak duma, hogy bevédje magát. Amikor apáék elmennek vásárolni, akkor kettesben maradunk, és bejön hozzám, leül az ágyamra mellém, és néz. Esküszöm néha ijesztő amit csinál. Aztán mikor megkérdezem, hogy: "mivan, mit akarsz már megint?" Azt a választ kapom, hogy "Semmit, csak szeretek a közeledben lenni" vagy azt mondja hogy: "Téged, olyan szép vagy". Erre mondom hogy menjen ki, mert zavar, egyedül akarok lenni vagy akármi, akkor meg bevadul, lefogja a kezem és olyanokat mondogat nekem, hogy "nagyon jó lesz, ne kéresd már magad" Egyszer már olyan rosszul voltam, mert nem akart békén hagyni, hogy kitoltam a szobámból, bekulcsoltam az ajtót, és elkezdtem sírni, apáék mikor hazaértek nem hitték el nekem, hogy rám akart mászni, és még velük is elkezdtem veszekedni, pontosabban apámmal, mert apa felesége valamiért hitt nekem, gondolom már ismeri a fiát hogy milyen... Nem merek vele kettesben maradni a házban, mert nemtudom hogy mikor támad le, és ha csak belegondolok is hogy a közelében vagyok elkezdek remegni és a sírógörcs jön rám. Esténként elszoktam menni ide-oda sétálgatni, kicsit megnyugszom, vagy barátnőimmel találkozom, kibeszélem velük hogy mi van otthon, aztán haza indulok és már szorongani kezdek. Ahogy csak lehet kerülöm őt, de nagyon nehéz mert ő mindig velem akar lenni, és folyamatosan azt keresi hogy hogyan maradhat velem kettesbe. Fogalmam sincs miért csinálja, nem mutattam hogy tetszene nekem vagy ilyenek, mert igen jól néz ki, de ez az erőszakos énje nagyon taszító, nem értem miért van ennyire rám indulva, de kezdek teljesen megőrülni és apáéknak nem merem elmondani, mert egyszer már nem hittek nekem, és megint csak hülyének néznének. Fogalmam sincs mit tegyek, nagyszüleimhez mennék, csak másik városban laknak, légyszi segítsetek, tanácstalan vagyok és tehetetlennek érzem magam
Remélem, nem kamu...
Ha én lennék az apád, a srácnak úgy megcsavarnám a betyárkörtéit, hogy 15 év múlva is emlékezzen rá....
NEm értem, miért nem fordulsz KOMOLYAN apádhoz!
Köszi a normális válaszokat. A kamerásat lehet megpróbálom...
Utolsó, bárcsak kamu lenne..
Elolvastam, de a kommenteket nem.
Lehet aljasnak tűnik majd amit írok, de ha nincs más megoldás.
Telefonon bekapcsolod a diktafont, mikor egyedül vagytok, és leülsz vele beszélgetni. Meg nyugtatdod, hogy köztetek marad, de árulja el mit szeretne elérni a viselkedésével. Fontos, hogy ne a lovat add alá, csupán mondja ki amit máskor is. " Szép vagy, Tetszel" stb. Aztán apa, mostoha anya elé letenni, halgassák meg.
Lehet írták, de a kamerázás is egy kivitelezhető dolog, de nagyobb a lebukas lehetősége is. Szerintem bőven elég az, ha hallani lehet, hogy mit akar.
Kamerát ne.
Szerintem a hangfelvétel biztonságosabb.
De legbiztosabb a költözés lenne,ha megerőszakol egy életen át kisérteni fog.
24, nem ritka eset.
Egy ilyen esetről tudok.
Ott a lány beleszeretett a zaklatóba,elsőnek nem akarta de gondolom stockholmi szindroma alakult ki.
Viszont a mostohabátyja elhagyta 25 éves korára,nem tudta feldolgozni,öngyilkos lett.
Volt ilyen eset a környéken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!