Nagyon rosszul érzem magam a bátyám (22 éves) viselkedése, beszólogatásai miatt. Mit csináljak?
Engem még kb. 6 évesen körül kellett metélni fitymaszűkület miatt, ő nincsen. Pár hete valami megszállta, és állandóan ezzel foglalkozik, mondja, hogy nekem milyen rossz, hogy semmit se fogok érezni szex közben, de hogy neki milyen jó, nem száraz, és a lányok is jobban élvezik.
Nagyon kínos ez nekem, nem tudom, hogy reagáljak rá, vagy mit kéne csinálni, de nagyon gáz.
Egyébként nem csak emiatt szólogat be, hanem kb mindenért, nagyon idegesít.
Én 17 vagyok
Valakinek van valami ötlete? Köszi előre is.
Hű, köszönöm a válaszokat, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan fog ennyi válasz érkezni. Köszönöm a tippeket is.
Kedves 7-es, ki kell, hogy ábrándítsalak, mert az nem az én kérdésem, nekem ez az első.
13-as teljesen átérzem a helyzetet, szörnyű lehetett neked is, nem irigyellek. De örülök, hogy rendeződött a helyzet nálatok. Kipróbálom ezeket is, hátha történik valami. :D
Jobb lenne, ha kamu lenne igen, ebben egyetértünk. Eddig abszolút nem volt téma, most kezdte nemrég, nem tudom mi történhetett vele, ami miatt rám (is) kivetíti a feszültségét, de nem egy jó dolog ilyen ember mellett élni.
Köszönöm mégegyszer a tippeket.:)
Jaja, annyira érzéketlen volt exemnek is, hogy 10 perc alatt megvolt minden egyes alkalommal.
Bátyád idióta és olyanba szól bele, amiről személyesen fogalma sincsen, így véleménye csak hallomás alapján lehet, nem személyes tapasztalatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!