Nagyon rosszul érzem magam a bátyám (22 éves) viselkedése, beszólogatásai miatt. Mit csináljak?
Engem még kb. 6 évesen körül kellett metélni fitymaszűkület miatt, ő nincsen. Pár hete valami megszállta, és állandóan ezzel foglalkozik, mondja, hogy nekem milyen rossz, hogy semmit se fogok érezni szex közben, de hogy neki milyen jó, nem száraz, és a lányok is jobban élvezik.
Nagyon kínos ez nekem, nem tudom, hogy reagáljak rá, vagy mit kéne csinálni, de nagyon gáz.
Egyébként nem csak emiatt szólogat be, hanem kb mindenért, nagyon idegesít.
Én 17 vagyok
Valakinek van valami ötlete? Köszi előre is.
Kérdező: #4-hez még: Lehet az is (de nagyon kis eséllyel), hogy nem tőled irigyel valamit, hanem neki nem sikerül valami úgy általában, és kell neki egy boxzsák.
#9: "Mondjuk az AIDS-t meg a többi nemi úton terjedő betegséget ugyanúgy el lehet kapni" Igen. A fityma tövénél könnyebben keletkeznek mikrorepedések, amiken könnyebben bejut a vírus. Ez nincs a körülmetéltnél.
"Ami viszont fontos, hogy a lányt (!) nem fertőzöd meg HPV" A HPV a testnedvekben jelen van, tehát a spermában is. Körülmetélteknél is.
Engem is minden hülyeséggel bántott a nővérem (mindketten lányok vagyunk) gyerek- és kamaszkorunkban. Sok szomorúságot okozott ezzel, és sok gátlást ültetett belém. De huszonéves korára leszokott róla.
Végül lassan kiderült, hogy a saját frusztrációit verte le rajtam, és testvérféltékenység is volt a dologban. Én lepődtem meg a legjobban, hogy ő irigyelhet tőlem valamit, mert azt hittem, az utolsó hajszálamig szánalmasnak tart, és már én is annak tartottam magam.
De irigyelte tőlem, hogy én voltam a kicsi, akire sokat mondták a felnőttek, hogy aranyos, és később irigyelte azt, hogy engem nem szidtak le és nem kiabáltak velem, mert viselkedés terén meghúztam magam, a tanulás pedig könnyen és jól ment, egyszóval nem volt velem baj. Őt viszont fegyelmezték és kritizálták olykor, mert voltak vele problémák. Ezért ő úgy érezte, mindenki tőlem van "elájulva", és mikor bántották, a haragját rám vetítette ki, mert szerinte igazságtalanul maradtam ki mindig a rosszból. Én meg úgy éreztem, engem nem szeret senki, mivel nem védett meg senki, és nekem egy szóval sem mondták, hogy jó vagyok. Szar korszak volt.
A te bátyád ottragadt egy érzéketlen, taknyos hülye szintjén. Hitelesen visszaszólni csak akkor tudsz, ha tényleg nyeregben érzed magad. Máskülönben átsüt rajta, hogy csak egy betanult visszavágást erőltetsz ki magadból, amit te sem hiszel el, és úgy nem üt. Ha őszintén beszélsz neki arról, milyen mélyen és rosszul érint téged, valószínűbb, hogy csak kiröhög és odaszúr mégegyet.
Lehet szarkasztikusnak lenni és úgy egyetérteni vele (-nem fogsz érezni semmit -szerintem sem), azt megunja. Vagy lehet szarkasztikus poénokkal beszállni, és a saját cikizésedet olyanra finomítani, ami neked kevésbé kényelmetlen, vagy óvatosan elterelni a poén csattanóját magadról (-azt tervezem, hogy tőlem csak a romantikát kapják majd. Nálam rózsa lesz, nálad meg f@$z. Alapíthatnánk céget, mi lennénk a Rózsa és F@$z Bt.). Ez kicsit meglepi, és mivel már nem kerekedik föléd a nevetéssel, partnerré kell fogadnia. És lehetsz meghökkentően kedves is. A 9-es válaszoló "én is szeretlek" riposztja tényleg működhet.
Tudj róla, hogy nincs veled baj, csak ő akarja bebeszélni neked, és ez nem rólad szól, hanem róla, az ő önbecsülésének a (rossz módszerrel való) növeléséről. Sok sikert, remélem hamarosan javul a kapcsolatotok.
#13: +1.
Ez a lovagolj a témán addig, amíg már a kreténnek lesz unalmas vagy kellemetlen is jó út.
Irodalmi példa rá: Más: [link]
Szerintem kamu a kérdés.
El nem tudom képzelni, hogy egy kis korban végzett intim beavatkozás napi téma a családban 10-15 éven át.
#19 Goldmund, ott van a kérdésben, hogy pár hete kapta fel a témát a bátyja. Te sosem láttál még testvéri szívatást? Ilyenkor a cikiző fél mindent de mindent elővesz, amin gúnyolódhat és lenyomhatja a másikat. Nevetségesen apró és sok évvel korábbi dolgokat is. Akár a pólója mintáját, vagy hogy babakorában megevett egy bogarat. Így szokott ez lenni.
Ne értelmet meg logikát keress benne, mint a felnőtteknél. Jelen esetben a 22 éves hülyegyerek sem felnőtt, és ez sajnos nem egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!