Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rosszul érzem magam a...

Nagyon rosszul érzem magam a bátyám (22 éves) viselkedése, beszólogatásai miatt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Engem még kb. 6 évesen körül kellett metélni fitymaszűkület miatt, ő nincsen. Pár hete valami megszállta, és állandóan ezzel foglalkozik, mondja, hogy nekem milyen rossz, hogy semmit se fogok érezni szex közben, de hogy neki milyen jó, nem száraz, és a lányok is jobban élvezik.

Nagyon kínos ez nekem, nem tudom, hogy reagáljak rá, vagy mit kéne csinálni, de nagyon gáz.

Egyébként nem csak emiatt szólogat be, hanem kb mindenért, nagyon idegesít.

Én 17 vagyok

Valakinek van valami ötlete? Köszi előre is.

2021. júl. 2. 00:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy kicsit retardált, ha ilyeneket mond. Röhögd ki, nem tudok erre mit mondani xd
2021. júl. 2. 01:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek ez a "fazon" jön be jobban, és van akinek meg a másik.

Butaság ennek ilyen nagy feneket keríteni, biztos vagyok benne, hogy lesz olyan lány, akinek pont ez fog tetszeni. A saját érzékelésedre viszont nem tudok érdemben reagálni ( nő vagyok), de kétlem, hogy ez egyenes út lenne az érzéketlenséghez, hisz jó néhány kultúrában ez teljesen megszokott.

A testvéred pedig tényleg eléggé bunkó. Te is biztosan tudnád valamivel bántani, de ne tedd, nem megoldás.

2021. júl. 2. 01:17
 3/23 anonim ***** válasza:
27%
Voltam egyszer egy buliba ahol egy bealvó részeg csávót megszivattak a haverjai, vittek neki vizet, de előtte a konyhában még belelógatták a pohárba a farkukat. Neked is javasolnék ilyesmit, készíts róla fotót, aztán mutasd meg a bátyádnak.
2021. júl. 2. 03:01
 4/23 anonymousreview60 ***** válasza:
95%

A bátyád viselkedésének az oka az, hogy valami(ke)t irigyel tőled, mert abban jobb vagy. Nem tudom, mi ez. Izom, agy, motor stb. És mivel azt nem tudja/lusta megszerezni, ezért a saját feszültségét így vezeti le. Ez nem tudatos. Akkor tudsz ebből kitörni, ha:

1. kideríted, mi a baja, és segítesz neki azt elhárítani,

2. "nagyobbat ütsz neki öv alatt" (ld. #3).

Az USA-ban a férfiak 75%-a körülmetélt. Szerinted kevesebbet szexelnek az ottani tinik? Vagy nekik rosszabb? Aligha. Ráadásul ezt könnyebb tisztán tartani.

A fityma szerepe valóban a makk védelme. És egy kicsit csökkenni fog a körülmetélés miatt az érzékenységed. De tudod, mi lesz ennek a következménye? Az, hogy tovább fogod tudni döngetni a csajt. Kisebb valószínűsége lesz a korai magömlésnek. Főleg, ha gyakorolsz vele.

Plusz sokkal kisebb az esélyes a péniszrákra, és egy kicsit kisebb az AIDS-et és mást elkapni.

2021. júl. 2. 04:59
 5/23 anonim ***** válasza:
99%
Idióta a bátyád,egy utolsó retkes prolinak tünik
2021. júl. 2. 06:52
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"Neked talán túl kicsi, hogy mindig ezzel a témával jössz?"

"Személyidet elkérték már a boltban? Mert még nálam is gyerekesebb vagy ilyenkor."

"Azt mondod, hogy a körülmetélt nem olyan élvezetes? Saját tapasztalatból mondod netalán?"

Istenem, vagy csak simán szájbaverném aki ilyenekkel képes vegzálni a kisebb testvérét. Undorító.

2021. júl. 2. 07:28
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Na, rászabadult valaki erre a kategóriára, dőlnek a kukis kérdések...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2021. júl. 2. 07:34
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
"Téged miért zavar az én micsodám? Hadd legyen az én problémám. Foglalkozz a sajátoddal, hátha megnő egy kicsit a törődéstől."
2021. júl. 2. 07:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel sem rosszabb a körülmetélt, sőt! Mondjuk az AIDS-t meg a többi nemi úton terjedő betegséget ugyanúgy el lehet kapni, de sokkal higénikusabb, könnyebb tisztán tartani. Ami viszont fontos, hogy a lányt (!) nem fertőzöd meg HPV vírussal, ami a méhnyakrák melegágya. Csak egy kicsit lesz szex közben kevésbé érzékeny, ami az elején külön előny, már említették fentebb. Később meg már nem számít, mert azt szokod meg.

Ami a bátyádat illeti, elég frusztrált a kiscsávó! Lehet, hogy valamiben kevesebb nálad és ezzel kompenzálja. Vagy a szüleitek rombolják valamivel az önértékelését. A lényeg, hogy így rabol tőled energiát. Mikor ezt csinálja veled, mondd neki azt, hogy én is szeretlek. Tudom meghökkentő, de csak próbáld ki!

2021. júl. 2. 07:44
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
MEgkérdezed töle, hogy esetleg meleg és azért foglalkozik ennyit ezzel a testrészeddel!
2021. júl. 2. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!