Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most ezt jól csináltam?

Most ezt jól csináltam?

Figyelt kérdés

Tesómmal közös a számítógépünk. Vagyis az "övé" én csak egy játékkal játszok, tetszik és neki is én meg fejlesztem a rangját úgy, hogy sok feladatot csinálok. Ha ő nincs itthon, ha mondja, hogy jönne azonnal vagy 10 perc múlva átadom. Az történt, hogy megharagudott rám, mert, hogy szólt, adjam át, elaludt én meg tovább játszottam majd felébredt és kiabált velem majd levédte jelszóval a felhasználót én meg rájöttem a jelszóra. Most újat tettem be, de ő nem tudja, hogy másik, az a tervem, hogy mivel nem fog tudni belépni szól nekem és én valahogy majd megcsinálom aztán mondom neki, hogy többet ne tegyen rá jelszót mert ezzel is fél órát gondolkodtam.

Ez jó ötlet volt? Ebből tanul? Vagy hagyjam rá? Az a baj, hogy 8 órát gyakorlaton van én meg itthon vagyok és addig jó játszani mert tök jó kis közösség kerekedett, 4 nagyon jó játékos társam lett akikkel öröm játszani.

Az én számítógépemen nem fut el a játék és ha fejleszteném a képe sem lenne szép, új monitort is kéne vennem , de a mostani még jó és nem szeretnék pazarolni. Sosem mondtam neki, hogy engedjen oda, kizárólag akkor vagyok a gépénél ha nincs ott s nem is a szobájába van a gép hanem mind a kettő a nappaliban van tehát nem török be a privát szektorába.

2021. jún. 30. 07:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Sügérkének nincs meg, mert nem itt töltöm a napjaim csak ha unatkozom így nem tudom hány a analfabéta lehet itt, Martin meg a Balázska talán megvan azt is csak a komikból
2021. jún. 30. 23:44
 32/38 A kérdező kommentje:

Van érettségim. Matek helyett más tantárgy kellett, ennyi.

Egyáltalán nem vagyok 20 kilós, 147 kiló vagyok. Egyébként bejött a dolog, mondta tesóm, nem tud belépni én meg mondtam, hogy háát elírtad. Aztán mondta, csináljam meg, "megcsináltam" és kivettem a jelszót. Most, hogy engedi, hogy nyomassam a játékot, már nincs nagyon kedvem.

Itt nincs tesco az 50 km-re van és busz megszünt a vonat meg napi 3 alkalommal áll meg.

Nem tudom kinek véltek, de akkor elnézést a kérdésemért, csak jó volt pont erről a szituról véleményeket olvasni.

2021. júl. 2. 10:47
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Sose szűnik meg busz...

Minden lusta disznónak az a kifogása h " hát nincs mivel bemenni..."

Tesco rugalmas munkaidő + meki is.

Itt minden lusta dög a gyakorin kint a halál faxán lakik ahol nincs tömegközlekedés de érdekes módon a netet megtudják oldani falun is ...

Más is tőletek nem jár dolgozni? Senki nem dolgozik abban a faluban? Hugod betud menni gyakorlatra te meg sehova.

Matek helyett más tantárgy... Bazzeg én se voltam egy iq fight matekból de mégis meglett a kettes.

Nem verném magam h átbaxod a hugodat meg stb de életképtelen vagy közben csak online éled ki magad...

2021. júl. 2. 11:11
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor érthető hogy miért nem bírsz dolgozni. Durva hogy ennyire leszarják a szüleid is higy ennyi kiló vagy. Mert nem hirtelen lettél ennyi. Azt se kellett volna hagyniuk higy ne érettségizz le. Így sohase fogsz találni munkát.
2021. júl. 2. 12:02
 35/38 A kérdező kommentje:
De van érettségim. Nem mint ha számítana, de van. Valóban, szerintem sem lesz normális melóm. De nem én vagyok az egyetlen ilyen selejt.
2021. júl. 2. 14:02
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Mire mondod azt hogy normális munka?

Mi az ami szívesen lennél?

2021. júl. 2. 14:05
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
De így nem lehet élni... Kell egy cél. Nem akarsz baratnőd? Nem rossz h így élsz? Legyél programozó tessék akkor azt tanulni vagy vmi piacképes szakmát, sportolj, biciklizz, sétalj nagyokat. Hidd el jobb lesz neked is
2021. júl. 2. 15:36
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Javasolnám a véznák kontra dagik vagy élet 250 kiló felett... Nagyon elrettentő.

Ha jól emlékszem 20 éves vagy és 147 kiló... Nagyon dúrva

2021. júl. 2. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!