Most ezt jól csináltam?
Tesómmal közös a számítógépünk. Vagyis az "övé" én csak egy játékkal játszok, tetszik és neki is én meg fejlesztem a rangját úgy, hogy sok feladatot csinálok. Ha ő nincs itthon, ha mondja, hogy jönne azonnal vagy 10 perc múlva átadom. Az történt, hogy megharagudott rám, mert, hogy szólt, adjam át, elaludt én meg tovább játszottam majd felébredt és kiabált velem majd levédte jelszóval a felhasználót én meg rájöttem a jelszóra. Most újat tettem be, de ő nem tudja, hogy másik, az a tervem, hogy mivel nem fog tudni belépni szól nekem és én valahogy majd megcsinálom aztán mondom neki, hogy többet ne tegyen rá jelszót mert ezzel is fél órát gondolkodtam.
Ez jó ötlet volt? Ebből tanul? Vagy hagyjam rá? Az a baj, hogy 8 órát gyakorlaton van én meg itthon vagyok és addig jó játszani mert tök jó kis közösség kerekedett, 4 nagyon jó játékos társam lett akikkel öröm játszani.
Az én számítógépemen nem fut el a játék és ha fejleszteném a képe sem lenne szép, új monitort is kéne vennem , de a mostani még jó és nem szeretnék pazarolni. Sosem mondtam neki, hogy engedjen oda, kizárólag akkor vagyok a gépénél ha nincs ott s nem is a szobájába van a gép hanem mind a kettő a nappaliban van tehát nem török be a privát szektorába.
Hány évesek vagytok?
Esetleg szüleitekkel megbeszélni vagy tesódnak próbáld elmondani hogy amíg nincs itthon addig te simán tudsz játtszani ha hazajön akkor meg az övé és gyakorlat közbe úgyse használná az otthon lévő gépet
Jogtalanul tettél jelszót más gépére, őt viszont nem hibáztathatod. Te veszed igénybe az ő cuccát és nem számít, hogy akkor, amikor ő nincs otthon. Te unatkozol nélküle, te vagy rászorulva, nem fordítva. Még hogy te akarod móresre tanítani a húgodat?! A szüleitek helyében elküldenélek reggel munkát keresni és ebédelni jöhetnél haza, aztán folyt.köv.
Vegyél vissza az arcodból és ne kezeld úgy a húgod gépet, mintha a tiéd lenne. Hogy a sajátodra nem akarsz költeni, de így kevés a játékhoz? Pech, de ezért csesztetni a tesódat? Ezt még az oviban abbhagyják a gyerekek...
Mit jelent az, hogy övé a gép? Ha nem saját spórolt pénzéből vette, hanem ajándék volt valakitől, akkor legalábbis illene engednie, hogy te is használd, amikor neki nem kell. Nem is értem egyébként miért fájt neki, hogy nem álltál föl a gép elől, mikor aludt.
Ha ez az egyetlen gép otthon, akkor a szüleitek helyében én eleve mondanám, hogy ilyen nincs, hogy kitiltja a testvérét a gép elől. Kivéve persze, ha úgy használnád, hogy azzal bajt okoznál (pl. törölnél a file-jai közül, vagy megkarcolnád a monitort), de itt erről szó sincs, sőt segítesz neki, ha gondja van a géppel.
Szerintem jól csináltad. Remélhetőleg nincs olyan fifikás, hogy rájöjjön, hogy te huncutkodtál. ;-)
Van nekem is csak azon még win xp van és elfut rajta a fifa meg a counter strike 1.6 meg még a gta san andreas sőt far cry 1 is. :).
Ajándékba kapta a gépet Apától mert a munkahelyen jöttek másik gépecskék és amikor megjött vettünk bele hardvert, tőlem kapott mikrofont, billentyűt amit utána szétvert akkor vett most egy másikat meg most a mikrofont tőrte el mert szerinte én rosszul használtam. De nem tudok vele mit tenni nem túl türelmes lány. De nem hibáztatom, iskolában mindig bántották a szüleim nem vitték máshova, holott én is kértem, ő is. Nem egyszerű. De a jelszóval kiborított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!