Most ezt jól csináltam?
Tesómmal közös a számítógépünk. Vagyis az "övé" én csak egy játékkal játszok, tetszik és neki is én meg fejlesztem a rangját úgy, hogy sok feladatot csinálok. Ha ő nincs itthon, ha mondja, hogy jönne azonnal vagy 10 perc múlva átadom. Az történt, hogy megharagudott rám, mert, hogy szólt, adjam át, elaludt én meg tovább játszottam majd felébredt és kiabált velem majd levédte jelszóval a felhasználót én meg rájöttem a jelszóra. Most újat tettem be, de ő nem tudja, hogy másik, az a tervem, hogy mivel nem fog tudni belépni szól nekem és én valahogy majd megcsinálom aztán mondom neki, hogy többet ne tegyen rá jelszót mert ezzel is fél órát gondolkodtam.
Ez jó ötlet volt? Ebből tanul? Vagy hagyjam rá? Az a baj, hogy 8 órát gyakorlaton van én meg itthon vagyok és addig jó játszani mert tök jó kis közösség kerekedett, 4 nagyon jó játékos társam lett akikkel öröm játszani.
Az én számítógépemen nem fut el a játék és ha fejleszteném a képe sem lenne szép, új monitort is kéne vennem , de a mostani még jó és nem szeretnék pazarolni. Sosem mondtam neki, hogy engedjen oda, kizárólag akkor vagyok a gépénél ha nincs ott s nem is a szobájába van a gép hanem mind a kettő a nappaliban van tehát nem török be a privát szektorába.
Szerintem nem Martin mert neki a szobályába van a gépe és a húga inkább 12-14 közötti lehet.
Egyébként full gyerekes csíny hogy más gépére jelszót rakni. Biztos van jobb megoldás. Dolgozz rendesen hogy ne küldjenek el és fejleszd a saját géped
Van egy szuper gyakorlat, szöveget elolvasod magadban, majd annak a hangján, akit mögé képzelsz.
Tegye fel a kezét, aki ezt egy húsz éves férfitól képzeli el...
Be kell felyezned az érettségit.
Jaj, ugye neked nem sikerült?
Húhaa.
Azt hittem 16 éves vagy..
Tehát kirúgtak mert se pakolni se kaszálni se semmi érdemleges fizikai munkát nem tudsz elvégezni. 😳 És 20 éves vagy..
Bajok vannak, de rendesen.
Szerintem ez szégyen.
Az biztos, hogy a korod nincs egálban a szellemi képességeidnek.. De gyanítom a fizikumod sem.
Ha egy gyárból is kirúgtak meg egy kaszálásból is hazaküldenek meg szerinted semmire se vagy jó akkor inkább fejleszteném magam... 20 évesen
..haver gondolkodj már el...később ha nőd lesz majd az asszony vagy anyád tart el?
Hugod a szar? De ő a saját pénzén már tudott venni ezt azt amazt? Ő napi 8 órás gyakszin van te meg 8 órát gépezel...
Tesco stb árufeltöltés...
Kaszalásból vajon miért küldtek haza? Vagy össz vissz 20 kilós kis páva gyerek azt nehéz volt a kasza vagy mi.???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!