Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most ezt jól csináltam?

Most ezt jól csináltam?

Figyelt kérdés

Tesómmal közös a számítógépünk. Vagyis az "övé" én csak egy játékkal játszok, tetszik és neki is én meg fejlesztem a rangját úgy, hogy sok feladatot csinálok. Ha ő nincs itthon, ha mondja, hogy jönne azonnal vagy 10 perc múlva átadom. Az történt, hogy megharagudott rám, mert, hogy szólt, adjam át, elaludt én meg tovább játszottam majd felébredt és kiabált velem majd levédte jelszóval a felhasználót én meg rájöttem a jelszóra. Most újat tettem be, de ő nem tudja, hogy másik, az a tervem, hogy mivel nem fog tudni belépni szól nekem és én valahogy majd megcsinálom aztán mondom neki, hogy többet ne tegyen rá jelszót mert ezzel is fél órát gondolkodtam.

Ez jó ötlet volt? Ebből tanul? Vagy hagyjam rá? Az a baj, hogy 8 órát gyakorlaton van én meg itthon vagyok és addig jó játszani mert tök jó kis közösség kerekedett, 4 nagyon jó játékos társam lett akikkel öröm játszani.

Az én számítógépemen nem fut el a játék és ha fejleszteném a képe sem lenne szép, új monitort is kéne vennem , de a mostani még jó és nem szeretnék pazarolni. Sosem mondtam neki, hogy engedjen oda, kizárólag akkor vagyok a gépénél ha nincs ott s nem is a szobájába van a gép hanem mind a kettő a nappaliban van tehát nem török be a privát szektorába.

2021. jún. 30. 07:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon egyszerű a megoldás, elmész dolgozni és a béredből veszel magadnak egy másik gépet, vagy a meglévőt fejleszted.

A munkádnak lenne még egy pozitív hozadéka: nem lógnál álló nap a gépen.

2021. jún. 30. 09:09
 12/38 anonim ***** válasza:
83%
Ne pazarold el a fiatal eveidet egy videojátékra. Olyan a dondolkodásod mint egy 13 évesnek pedig 20 vagy. Ideje felnőnöd. Milyen munkákat kerestél eddig?
2021. jún. 30. 09:12
 13/38 anonim ***** válasza:
80%

Tehát 20 évesen otthon tespedsz, és még a húgoddal is kics.szel.

Gratulálok. Komolyan, mint egy dedós kis hlye.

2021. jún. 30. 09:13
 14/38 A kérdező kommentje:
Voltam építkezésen segédmunkás, sofőr is, de kirúgtak mert nem tudtam pakolni. Akkor kaszáltam,de az 3 óra volt hazaküldtek. Gyárba is voltam , de a covid ide jött. Honvédséget, rendőrséget próbáltam még, de alkalmatlan lettem, buta vagyok és matek bajom miatt nem érettségiztem abból aztán az miatt nem tudtam elmenni és a kancsalságom miatt mert ha leveszem a szemüvegem kancsal vagyok.
2021. jún. 30. 09:20
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Ahham.

És a hátralevő éveidre mit tervezel? Játszol?

A tanulás - nem matek, hanem másvalami - nem opció?

2021. jún. 30. 09:24
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mihez értesz? Mi a szakmád?
2021. jún. 30. 09:24
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz. Sajna elég kötöttek a lehetőségeim. Munkásszállós gyár lesz, úgy is valahol Nyugat-Magyarországon.
2021. jún. 30. 09:58
 18/38 anonim ***** válasza:
98%

Be kell felyezned az érettségit. Menj el korrepetálásra. Én is meg tudtam csinálni egy kettesre pedig hülye vagyok matekból. Tényleg, nem csak mondom. Szóval erőltesd meg magad mert az érettségi hiánya miatt még sok gondod lesz. Persze lehet a mélkükis jó munkája az embernek de ahhoz talpraesettség is kell. Benned ilyet nem látok.

Fizikai állapotot is javíthatnál. A segédmunkát tudom hogy nehéz, azt se tudom mit kellett pakolnod, de nem mindenhol kell pl bútorokat pakolni.

Ha pl egy cskmagkuldő szolálatnál se tudnál elleni fiú létére akkor erősítened kellene magad. Vannak azok a gurulós csomaghordók is hogy ne kézzel kelljen a nehezeket cipelni.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Persze ott van még az is hogy tovább sajnálod magad és elmész egy szállásra a gyár mellett de ezt csak végső dolognak szánd.

2021. jún. 30. 10:14
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazaküldtek, nyilván nem jól csináltad.
2021. jún. 30. 10:30
 20/38 anonim ***** válasza:
97%

Csak nem Martin vagy?

Ha ő, akkor a bolond hugod megérdemelte, rá is fér a kis függőre, hogy megleckéztetted, máskor is változtass jelszót a gépén, aztán sikítozhat.

Ha nem, és a te hugod amúgy nem egy elmebeteg, akkor nem feltétlen volt ez jó lépés a részedről, mégis csak az ő gépe.

Akárhogy is, keress munkát és fejleszd belőle a gépedet, hogy ne a húgod cuccaira szorulj rá. A munkaügyi központban, ha álláskereső vagy ingyen képzéseket is csinálhatsz és támogatást is kapsz, nem csak közmunka van. De amúgy ilyenkor nyáron rengeteg mezőgazdasági munka is van, onnan nem küldenek el, hacsak nem barmolod szét a termést. Nyilván nem egy kímélő meló a paprikaszedés, de érettségi nélkül ilyenekben gondolkozhatsz. Esetleg ha van kórház a városodban, oda szoktak betegszállítót keresni, az is fizikai munka. Vagy esetleg temetőőr, gátőr… azt hiszem ezekhez se kell érettségi.

2021. jún. 30. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!