Most mit tegyek teljesen lesokkoltam?
Figyelt kérdés
A húgommal nem vagyok jóba bizonyos okok miatt még régebben ő haragudott meg rám egy dologért mind1 nem beszélünk vagy 1 éve csak nagyon ritkán..gondoltam megnézem mivan vele mostanság (nem egy házba lakunk, én apámmal lakok mert szüleink elváltak ő anyával él) facen rákerestem kamu profillal mert a saját facemről letiltott😐. Erre mit látnak szemeim.., az a profilképe hogy egy sráccal smárol , de hogy úgy HOGY AZ A CSÁVÓ TUTI 20+!!!! Ezt nem hiszem el azthittem a szemem káprázik te jó ég nem is értem anya erről tud vagy most mivan irjak rá??2021. jún. 15. 14:37
21/27 anonim válasza:
semmit mert tudni fogja hogy te más profillal kutakodtál utána annak ellenére hogy nem véletlen tiltott le és még ezek után mennyire lesztek jóban?
itt nyilván való hogy egy 14 éves ne hemperegjen 20as palival de ez akkor is már turkálás magánszférába főleg ha letiltott..
ha tehetnél is max jól megutáltatod vele magad mégjobban.
nem is csodálkozom hogy rossz a kapcsolatotok.
22/27 A kérdező kommentje:
#20 Hát tuti hogy 20 körül van látszik a fején bár igaz annyira nem sok látható belőle mert ugy van a kep , hogy a hugom áll és a pasi meg előtte féloldalasan vagy hogy mondjam...csak a fel feje latszik meg a szeme de nem 15 éves az 100% latszik hogy magas meg idősebb srác minimum 19 szerintem
2021. jún. 15. 20:13
23/27 anonim válasza:
22.így nem ítélhetsz kort még akkor sem ha biztos vagy benne..
szülkeidnek szólj mert ezzel jobban magadra haragítod őt
25/27 anonim válasza:
#22, egyébként engem is ítéltek már meg 19 évesnek mikor meg csak 15 voltam, pedig azokon a képeken nekem nem csak a fél fejem látszott...
26/27 anonim válasza:
Magyarul NEM beszélsz a tesóddal, NEM tudod, ki a csávó, mennyi idős, de azért kavarnád a sz...
Megértem, hogy nem áll veled szóba, én is messze kerülöm a hozzád hasonló kavarógépeket.
27/27 anonim válasza:
Ne kavard a szart, főleg ha még valaha akarsz normális kapcsolatot a húgoddal. Nem tudod hogy hány éves a csávó, az hogy mennyinek néz ki teljesen más kérdés. Nekem konkrétan ált. iskola 6-ban volt egy osztálytársam, aki közel 2 méter volt, velünk egyidős, de simán kinézet 18 körülinek. Senki ne áltassa magát azzal h a 14 évesek még kisgyerekek és inkább játszaniuk kéne, ha kapott normális nevelést akkor nem fog felelőtlenséget csinálni, már ha egyáltalán már szexelnek. Ha anyud nem tudna róla nem hiszem hogy ilyen nyíltan vállalná a neten. Ha tényleg aggödsz miatta akkor próbálj meg kibékülni vele, érdeklődj a hogyléte felől, aztán ha oda juttok akkor majd megoszt veled dolgokat. Ha így letámadod akkor csak elásod magad a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!