Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ok nélkülszakítottam a barátommal. Lesokkoltam, mindenki helyettem akart döntéseket hozni. Mit tegyek, hogyan szerezzem vissza? Odamenninem merek, félek a reakciójától
Odamenni nem mersz, de szeretnéd visszaszerezni. Azt javaslom, írj neki levelet. Írd meg, hogy indokolatlanul és alaptalanul megbántottad, ezért bocsánatot kérsz. Reméled, hogy már nem haragszik rád. A végén kívánj szép húsvéti ünnepet neki.
Ezután tőle függ, hogy mit dönt, a lényeg az, hogy te megtetted az első lépést. Ha lehet, megírod majd, hogy végződött?
Nyilván megvolt az ok:)
Én sem jönnék össze az exemmel ha idejönne, pedig nem 5 percre lakik.
Egyszerűen voltak dolgok amik nem működtek és nem is változtatott rajtuk hiába kértem. Gondolom nálatok is hasonló volt a helyzet.
Fogadd el a dolgokat, majd lesz jobb, vagy legalább hasonló akinél nem követed el ezeket a hibákat.
Írj rá
Részletesen meséld el hogy mi miatt szakítottál
És probald vele megbeszelni hogy még mindig szereted őt és békülni akarsz, es csak hirtelen felindulasbol szakitottal vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!