Miért félek ennyire a szüleim reakciójától?
Gondolom azért félsz, mert lényegében még függsz tőlük, ergo tétje van az ő véleményüknek.
Ja, és egyetértek első válaszolóval. Ha azt mondod, jó a kapcsolatod a szülőkkel, te mégis attól félsz, hogy "megutálnak", az nekem egy kamaszgyerek mindent túldramatizáló attitűdjének tűnik, már bocsánat.
Velük élsz?
Van pár száz ezretek babakocsira, kiságyra, kötelező vitaminokra gyogyszerekre, dokira, ruhákra, légzésfigyelőre, mellszivora, sterilizálora ugy hirtelen?
Nincs ezen mit " bevallani". Ha emiatt megutálnak, örülj neki, ilyen szülők semmire nemjók különben sem. A jó viszony is sokszor csak felszín.
Mi van a többi rokonnak, nagyszülőkkel, testvérekkel, stb?
Szerintem azért félsz a reakciójuktól, mert ismered őket. Nem kell félni. Ha nem tetszik nekik, akkor köszönd meg nekik az eddigi támogatást, és tartsák meg a továbbit. A nyugalom és önbecsülés többet ér.
Mellesleg, ha nagyon megszorulnál, jogilag amíg nappalin tanulsz, szerintem valami rokontartás járhat. Én nem használnám, de majd jönnek ide jogászok, akik elmondják, hogy az hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!