A húgommal nem vagyok jóba bizonyos okok miatt még régebben ő haragudott meg rám egy dologért mind1 nem beszélünk vagy 1 éve csak nagyon ritkán..gondoltam megnézem mivan vele mostanság (nem egy házba lakunk, én apámmal lakok mert szüleink elváltak ő anyával él) facen rákerestem kamu profillal mert a saját facemről letiltott😐. Erre mit látnak szemeim.., az a profilképe hogy egy sráccal smárol , de hogy úgy HOGY AZ A CSÁVÓ TUTI 20+!!!! Ezt nem hiszem el azthittem a szemem káprázik te jó ég nem is értem anya erről tud vagy most mivan irjak rá??
Amúgy is most ez a divat a tiktokon meg mindenhol akik még általánosba járnak.
Az a meno ha már elveszítették a szüzességük és a tulajdonságaik között az van hogy pervi xdd
2021. jún. 15. 15:06
12/27 anonim válasza:
Te ki a tököm vagy neki? Annya vagy az apja?
2021. jún. 15. 15:11
13/27 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá.
És pont ezért tiltott le téged, mert turkálsz mások életébe.
2021. jún. 15. 15:14
14/27 anonim válasza:
Szolj anyukatoknak, de ugy hogy ne szamolj be arrol, hogy te nezted meg...hanem csinalj egy printscreent. Arrol kepszerkesztessel vagd le a telefonod felismerheto reszeit...tehat csak az o.inozus kep a smarolassal latszodjonne azhohy hany ora van milyen toltottsegu a telefonod blabla.
Majd ezt kuldd el anyukadnak es mond hogy egy haverod kuldte at neked is es hozzatette jo kis csaj lett a hugodbol o is kiprobalna es te ezen felhuztad magad es gondoltad jobb ha latja o is. Vagy talan ha csak felmutatnad neki az is eleg lenne. A lenyeg hohy add ugy elo mintha te is ugy kaptad volna...oke?
Aztan anyukad majd azt kezd az i foval amit akar. Innentol te ugysetehetsz semmit. Remeld ha a higod teherbeesne merne valakinek szolni.
2021. jún. 15. 15:23
15/27 anonim válasza:
#14, te normális vagy? Szerinted az anyja még nem látta a saját lánya profilképét? Másrészt meg, mi a baj azzal, ha egy 14 évesnek van barátja? Közel sem biztos, hogy lefeküdtek, ahogy az sem, hogy 20 éves a srác, hiszen azt csak a Kérdező ránézésre mondta. Gondolkozz már, te kamaszkorodban egy barlangban éltél?
2021. jún. 15. 15:33
16/27 maathorusz válasza:
Próbálj előbb beszélni a húgoddal, mielőtt anyádhoz fordulsz. Egy kép alapján ne próbáld megítélni húgod kapcsolatát és a barátját, mert úgy látszik a húgodról is keveset tudsz és a srácról meg aztán semmit sem. Ha nem sikerült beszélned vele vagy a beszélgetésből valami nyugtalanító derült ki, akkor beszélj az anyáddal, hogy ő mit tud erről az egészről, ő él vele, ő neveli, ő felelőssége.
2021. jún. 15. 15:36
17/27 anonim válasza:
Milyen emberek írnak ide?!
Durva, hogy ennyien pártoljátok hogy 14 évesen már döngetik a kiscsajt!
Ez nem normális dolog, debilek!!!
2021. jún. 15. 18:27
18/27 anonim válasza:
A profil képet mindenki látja. Ezen már nincs mit rugóznod. És ha eddig az anyja nem vetette le vele, és senki nem szólt érte, akkor ezen sem kell rugóznod. A helyedben inkább azon rugóznék, hogy hogyan béküljek ki a testvéremmel. De ahogy elnézem, neked fontosabb hirtelen játszani a nagy bátyót, mint az, hogy tudj a húgod mindennapjairól.
2021. jún. 15. 18:40
19/27 anonim válasza:
HOGY AZ A CSÁVÓ TUTI 20+!
lehet 15 is attól hogy idősebbnek látszik és ha nem tartod vele a kapcsolatot akkor minek szólnál bele? OÉ
2021. jún. 15. 19:22
20/27 anonim válasza:
Nyugodj le!
Először is, honnan tudod, mennyi idős a pasi?
Másodszor: szüleid?
Harmadszor: ne kutakodj, nem véletlenül tiltott le a húgod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!