Én kicsit lesokkoltam, ti mit gondoltok?
Egyik ismerősöm cigizik úgy, hogy szoptat...
Megkérdeztem miért ,hisz árt vele a kicsinek
Erre azt válaszolta -nem ártok vele mert olvasta egy anya-baba oldalon hogy nem jut át a tejbe semmi...
Csak kiváncsi vagyok nektek ilyenről mi a véleményetek...
Volt már pár ilyen kérdés. Átjut.
De mindenki azt csinál a gyerekével, ami akar, nincs közünk hozzá.
Akkor jól tudtam hogy átjut
Tudom hogy nincs közünk hozzá csak kiváncsi lettem ti mit gondoltok az ilyen hozzáállásról
Elitelem.
Egy ismerosom vegig cigizte a terhesseget, gondolom szoptatasnal sem tette le. Ettol fuggetlenul nincs kozunk hozza, az o gyereke. De az ilyen nem anya.
5ös: ez a fórum engem most sokkolt. Van aki azt írja 6-7 dobozzal(!) szív el egy nap.
Amikor abbahagytam, akkor volt 1300ft egy doboz, most fogalmam sincs, mennyi lehet. De ez így is majdnem 300 ezer forint egy hónapban! Nem hiszem el.
Azt hittem, hogy csak az egybites, mélyszegénységben élő nők dohányoznak a terhesség alatt. De ebbe a fórumba teljesen normálisnak tűnő anyukák írnak.
Másrészt ez a gyenge kifogás, hogy nem tudja letenni. Igen, leszokni marhaszar, kemény meló, megcsináltam kétszer (második gyerekemet várom), és most is azt érzem, hogy bármelyik pillanatban azonnal vissza tudnék állni a napi egy dobozra. De ez döntés kérdése. Arról döntök, hogy a legjobb esélyeket akarom megteremteni a gyerekemnek.
Bocs kérdező a félig offért, de ez most szíven ütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!