Én kicsit lesokkoltam, ti mit gondoltok?
Egyik ismerősöm cigizik úgy, hogy szoptat...
Megkérdeztem miért ,hisz árt vele a kicsinek
Erre azt válaszolta -nem ártok vele mert olvasta egy anya-baba oldalon hogy nem jut át a tejbe semmi...
Csak kiváncsi vagyok nektek ilyenről mi a véleményetek...
Borzasztó az a blog....
Le lehet tenni. Mind2 terhessegem alatt letettem, a kicsit tudtam szoptatni, ott a szoptatas végéig meg tudtam állni, de miután már nem kellett neki, 2 honap fejés fagyasztás után ismét rágyújtottam. A blogon válaszolók gyökerek... fujjjj, sokkot kaptam.
Családban is van egy kismama, a terhessege a alatt cigizett, energiaitalt ivott, alkoholt fogyasztott hétvégente, és gyógyszert szedett, amik terhesség alatt kerülendők. Szoptatás alatt is cigizett, de kb azt abbahagyta 1 honap után.
16.nem a terhesseg alatti dohányzástól nem voltak selejtesek az akkori gyerekek. Akkor még nevelték a gyereket, most meg csúnyán se nézhetsz rá, mert lelki nyomorék lesz... Regen nem foscsiztak a ht-től sem ennyire, sem attól, ha megette a füvet vagy a földet, sőt régen rászolhatott a rossz gyerekre a boltos, tanár utcán az idős néni. Ha ilyen a mai világban történik, egyből megy a pereskedés...
A dohányzás káros, a nikotin függőséget okoz, a méhlepény sem képes oly modon megszűrni, hogy ne menjen át a babának. Az anyatejbe sokkal több minden átmegy. Én kibirtam, hogy sem a terhesség, sem a szoptatás ideje alatt nem cigiztem, de mert ez számomra nem nagy áldozat a gyermekemért. Amúgy vajon tudják a blogon írkáló nagyokosok, hogy a magzatkorban a magzatot érő káros mérgezés évekkel később kimutatható a csontokban? Valószínű, hogy nem...
Gusztustalan ez a fórum, amit linkelt valaki.
És még biztatják is egymást, hogy persze szívjad csak, nem baj ha kicsi a súlya, majd megnő. Nem cikis nő is szül beteg gyereket. Pfúúú az ilyen nőt orrba tudnám nyomni. Az egy dolog, hogy cigizik, de hogy még ideológiát is gyárt rá, hogy ez igazából tök rendben van, az mindennek a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!