Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lesokkoltak a dolgok amik...

Lesokkoltak a dolgok amik kiderültek a volt fiúmról. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ezzel a fiúval 1 hónapot sem jártam, de régebbről ismertem és a szakítás után is alakult valami .. Annyi minden zúdult rám amikor elolvastam az üzeneteit (bejelentkezve maradt a telefonomon amikor találkoztunk). Tudom, nem szép dolog de muszáj volt. Minden amit valaha írt, hazugság volt. Kb. 20 lánynak írta ugyan azt..Egy lánnyal lefeküdt miközben velem volt együtt. Pedig egy idősek vagyunk..na mindegy. Ma reggel is rámírt, én meg úgy viselkedtem mintha nem tudnék semmit. Akárhányszor megfogadtam hogy nem írok neki vissza, mindig megszegem...én igazán szeretem ő meg csak szórakozott velem.:/ Írhattok privátban is ha valakinek elmesélhetném részletesen..:/
2013. dec. 29. 09:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
14 évesen komoly problémák ezek...
2013. dec. 29. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Vess ennek véget. Szakítsd meg a kapcsolatod vele. Legalábbis én biztos hogy ezt tenném azok után amit velem tett. Az meg hogy mindössze 14 évesen mindenféle lányoknak írogat mindenfélét és 14 évesen lefekszik valakivel na az ráadásul még jó nagy hülye is.
2013. dec. 29. 09:52
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Szia Kérdező!

Nekem nyugodtan írhatsz, beszélgethetnénk. :) Hasonló cipőben járunk, bár én fél évet voltam együtt a barátommal és közben többször is megcsalt...

2013. dec. 29. 10:03
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
Gratulálok. 14 évesen pasi meg kémkedés... szép kis firma vagy te is. Menj inkább vissza babázni. Nem akarlak megbántani, tényleg nem, de komolyan, hova sietsz?
2013. dec. 29. 10:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem azért, de én a "jobbik eset" vagyok.:D
2013. dec. 29. 10:33
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Na gyere mesélj:)

Amúgy annyit tudok tanácsolni én is, hogy hagyd a francba. Az ilyeneket jobb kerülni egész életedben, és azért még jobb, hogy 14 évesen kerülsz konkrétan ilyen helyzetbe, mint ha mondjuk 18 évesen.

2013. dec. 29. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Mond el neki,hogy mindent tudsz,es hogy szanalmas a viselkedese. A helyedben meg azt is hozzatennem,hogy ha nem valtoztat,akkor minden kapcsolatot megszakitasz vele.
2013. dec. 29. 10:57
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Én ezek után otthagynám. Kedves kérdező, tudom hogy nehéz, de legyen egy kis tartásod, így senki sem szórakozhat veled.
2013. dec. 29. 11:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
azt írod hogy a volt fiúd..-akkor meg ne foglalkozz vele ha bármit ír,vagy mond!!
2013. dec. 29. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen exem, mindenkinél bepróbálkozik, de elég jó haverom. Ezt tudni kell kezelni, engem a barátom miatt nem fogdos stb de másokat igen. Frappánsan be kell ezeknek szólni és röhögni egy jót, mondjuk amikor a legjobb barátnőmet fűzögeti, akit össze akarok hozni egy nagyon kedves pasival, akkor is egyszerűen megmondom, hogy mást is megdughat. Vagy tiltsd le a gyereket, ja megbántott. Vagy trollkodj a facebookján.
2013. dec. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!