Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lesokkoltak a dolgok amik...

Lesokkoltak a dolgok amik kiderültek a volt fiúmról. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ezzel a fiúval 1 hónapot sem jártam, de régebbről ismertem és a szakítás után is alakult valami .. Annyi minden zúdult rám amikor elolvastam az üzeneteit (bejelentkezve maradt a telefonomon amikor találkoztunk). Tudom, nem szép dolog de muszáj volt. Minden amit valaha írt, hazugság volt. Kb. 20 lánynak írta ugyan azt..Egy lánnyal lefeküdt miközben velem volt együtt. Pedig egy idősek vagyunk..na mindegy. Ma reggel is rámírt, én meg úgy viselkedtem mintha nem tudnék semmit. Akárhányszor megfogadtam hogy nem írok neki vissza, mindig megszegem...én igazán szeretem ő meg csak szórakozott velem.:/ Írhattok privátban is ha valakinek elmesélhetném részletesen..:/
2013. dec. 29. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt dolgom egy ilyen sráccal, írt nekem, elküldtem a búsba olyan dolgokat ajánlgatott, aztán rá pár héttel az egyik barátnőmnek ugyanazt. Aztán lett barátnője, de közben dettó ugyanazt egy harmadik barátnőmnek is leírta. Mind elküldték :D

Ezt a srácot meg hagyd a francba, örülj neki, hogy csak egy hónap ment el rá az életedből, és nem történt semmi komoly (gondolom) valamint szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha nagyon nyomul, mondd meg neki, hogy mindent tudsz, és ez nálad nem így működik.

Nekem is leírhatod részletesen ha gondolod, de csak azt tudom mondani, hogy nem éri meg a srác. Ha egyszer megcsinálta, megcsinálja megint, megcsinálja mással.

16/L

2013. dec. 29. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Kitudja mit miért írt?lehet nem neked hazudott hanem a lányoknak,velem is volt sajna ilyen(csak egyik barátnőmmel) hogy a facebookomon okok miatt hazudoztam és barátnőm meglátta.

Megsem magyarázhattam.

kérdezd meg miért.

15/l

2013. dec. 29. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

hagyd a fenébe,szakíts meg vele minden kapcsolatot..

a kérdést meg ne töröld ki,majd jó lesz visszanézni pár év múlva,és röhögni rajta:D

2013. dec. 29. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz. 14L

Szivesen segítek ,ha tudok.

2013. dec. 29. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz, 18/L
2013. dec. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!