Lesokkoltak a dolgok amik kiderültek a volt fiúmról. Mit tegyek? 14/L
Nekem is volt dolgom egy ilyen sráccal, írt nekem, elküldtem a búsba olyan dolgokat ajánlgatott, aztán rá pár héttel az egyik barátnőmnek ugyanazt. Aztán lett barátnője, de közben dettó ugyanazt egy harmadik barátnőmnek is leírta. Mind elküldték :D
Ezt a srácot meg hagyd a francba, örülj neki, hogy csak egy hónap ment el rá az életedből, és nem történt semmi komoly (gondolom) valamint szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha nagyon nyomul, mondd meg neki, hogy mindent tudsz, és ez nálad nem így működik.
Nekem is leírhatod részletesen ha gondolod, de csak azt tudom mondani, hogy nem éri meg a srác. Ha egyszer megcsinálta, megcsinálja megint, megcsinálja mással.
16/L
Kitudja mit miért írt?lehet nem neked hazudott hanem a lányoknak,velem is volt sajna ilyen(csak egyik barátnőmmel) hogy a facebookomon okok miatt hazudoztam és barátnőm meglátta.
Megsem magyarázhattam.
kérdezd meg miért.
15/l
hagyd a fenébe,szakíts meg vele minden kapcsolatot..
a kérdést meg ne töröld ki,majd jó lesz visszanézni pár év múlva,és röhögni rajta:D
Nekem is írhatsz. 14L
Szivesen segítek ,ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!