Normális ha ennyire irigy vagyok a bátyámra?
Mondjuk azt nem vagom miert vagy kiakadva.
Ha takaritani akarsz kint, vagy konyhai kisegito akarsz lenni (amit mar emlitettel) akkor menj ki. Kb napi 50 posztot latok hasonlóval mert benne vagyok ilyen csopikba. Ehhez nem kell a batyad, keresel olyat ahol van szallas es kesz. Miert varod hogy a batyad intezze el? Ha nem akar felvenni vagy meghívni akkor annak oka van, en se egetnem magam egy kis hisztis, 30as pasassal. Allj a labadra.
Én sem élek jól, de le is xarom.
Nem hibáztatok érte senkit.
Van egy kis, 2 szobás lakásom, van szeretőm, van vicces cigim és kajám. Na ennél több nem is kell. ✌🏻
Ha ennyire anyagias vagy, tegyél érte. Ne fogd a bátyádra. Bár sosem értettem ezt a luxus hajkurászást.
Kedves kérdező!
Én egy picit magamra ismertem a kérdésedből, van egy testvérem aki 35, és Pesten él, van felesége, mára gyereke, és kocsija, állása, pénze.
Nekem nincs feleségem, kocsim, gyerekem, és kevesebb pénzem van.
De az a különbség közted és köztem, hogy én nem éreztem irigységet, mert nem a testvéremre fókuszáltam. Nekem emeltek a fizetésemen 60 ezer forintot nettóban, és nagyon örültem neki, pedig így is csak 190 ezret kapok kézhez. Már vehetnék kocsit rég, de nincs rá szükségem. Talán ezért nem vagyok irigy a kocsis emberekre, mert én nem tudok mit kezdeni azzal, hiszen a szüleimmel élek. Elköltöznék, de olyan kockaházak vannak itt a környék faluiban, amikkel nem tudok mit kezdeni, mert nem lenne ott munka úgysem, csak kocsikáznék a legközelebbi városba.
De valahogy nem félek mégsem, mert van megtakarításom, mert kis igényű srác vagyok, és 20-30 ezer forint elég rám per hó, 170-160 nettó meg megy a számlámra. Talán majd keresek egy albérletet vagy nem tudom, inkább csak motiválatlan vagyok, de irigy az nem. Mert felfogtam, hogy más életét nem élhetem, az irigységgel meg semmire se megyek. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!