Normális, hogy hozzá igazodnak a szüleim?
Te tanítod meg az embereknek,hogy hol a határ.
Legközelebb,ha kérdeznek valamit akkor mond,hogy kerdezzék fannit úgyis az lesz amit ő akar hiszen ő a lányotok.
Ezen el fognak gondolkodni🙂
Nem értem mi bajod van. Anyád tizenx éven keresztül csinálta amit te akartál, most ha bátyád meg a nője mást akar, máris kettő az egy ellen. Ilyen esetben nem számít, hogy te vagy anyuka lánya, az lesz csinálva amit többen akarnak.
És igazuk van, két ember cuccának nagyobb szoba kell, mint egynek. Amúgyis az volt eredetileg a tied, ne rinyálj.
"És akkor mi van ha nem tud ott lenni, nem családtag"
De, már családtag, nálatok is lakik, több generációs háztartás lettetek. Ha nem tetszik, lelépsz suli után.
A diákmunka miatt sem értem minek vagy még mindig megsértve, mondhattad volna, hogy na bumm, kövi hétvége nem jó, mert most kértem át oda magam, legyen még egy hét múlva. Vagy kezdtetek volna délután, kajára simán beértél volna. Biztos lett volna megoldás. És nyilván jobban próbáltak meg nyalni bátyád barátnőjének még akkor, ez minden családban így megy eleinte. Téged már kényeztettek eleget.
Eleve tök gáz, hogy oda költöznek, ebből mindig konfliktus van mondjuk főleg a szülők és a pár között szokott lenni. Én biztos sosem költöztem volna össze sem az én szüleimmel, sem a feleségem szüleivel. A lányom párja sem fog hozzánk költözni, már csak azért sem mert fiú és ha kell neki a lányom akkor gondoskodjon lakásról.
Egyébként az igaz, hogy el kéne felejtened főleg ha amúgy látszik hogy valamiért a kis kurváért vannak oda. Biztos egy szem kicsi fiuk miatt. Ne provokáld őket, mert akkor tuti ellened fordulnak.
"Eleve tök gáz, hogy oda költöznek, ebből mindig konfliktus van mondjuk főleg a szülők és a pár között szokott lenni."
A kérdező szüleit láthatóan nem zavarja, innentől kezdve egyáltalán nem gáz, hogy ott vannak. Többgenerációs család hahó?
"ha amúgy látszik hogy valamiért a kis kurváért vannak oda"
Gratulálok, megcsillant az ész. :) A te lányod is biztos egy kis k*rva lesz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!