A barátom szülei nem igazodnak hozzám a nyaralásnál. Miért lehet ez?
Barátommal 5 éve vagyunk együtt. Idén terveztük, hogy elmegyünk közösen a családjával nyaralni Olaszországba. Nekem viszont nyáron van pár hét, amikor biztos, hogy nem tudok eljönni a munkahelyemről. Beszéltem erről a barátommal, mire csak azt mondta, hogy a szülei biztos nem fognak még hozzám is igazodni. (Barátom dolgozik, tesójának gyakorlata lesz nyáron)
Szerintetek mennyire vegyem ezt magamra? Lehet, hogy csak az apukája megtűr engem?
Nem írsz kort pedig az fontos lenne.
Ne vedd magadra, bár ha a barátod 5 év után annyival elintézi, hogy biztos nem fognak igazodni hozzád az elgondolkodtató, de ha csak így írtad le és megbeszéltétek az más, akkor nem mész. Viszont ha a barátod elmegy velük úgy, hogy utána veled nem nyaral, hivatkozva pénzre bármire, akkor az róla árul el valamit és és akkor el kell gondolkodnod a kapcsolatotokon. Mert ha kétszer nyaral hajrá, jó neki, de ha csak őket választja az gáz.
Kérdés persze hogy hány évesek vagytok mert nem mindegy, hogy 18 vagy 25. Ha 18 nyilván nem fog tudni veled külön elutazni valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!