Normális, hogy hozzá igazodnak a szüleim?
Mekkora egy önző elkényeztetett rinyagép lehetsz. 😆 Brühühü anyu nem azt főzte amit Te akartál? Brühühü nem körülötted forog a világ? Jaj Te szegény.. 🤔
Süt belőled az irigység. A rosszindulat, hogy mennyire nem szereted a tesód barátnőjét.
Azért hozzá "igazodnak" mert kedvelik és azt szeretnék a szüleid ha nem csak jól érezné magát hanem teljeskörű családtagnak is.
23#
Bolhából elefánt szitu.
Tudod ha nem sütne az irigység a kérdezőből..
Szerintem meg nem kellene ennyire féltékenynek lennie.
Elvileg felnőtt nő gyakorlatilag nem más mint egy dacos hisztis kis tini.
Gyanítom nem friss kapcsolat ha összebútoroztak, tehát el lehet gondolkodni azon miért nem sikerült normális viszonyt kialakítani eddig a sógornő jelölttel.
A kedves kérdező csak azzal nincs tisztában,hogy ő mindig a lányuk lesz, főzte már eleget és fogja is még gyanítom elégszer anyuka a kedvenc kajáját, nem fog összedőlni a világ ha épp nem ő áll mindennek a közepén. 🤷♀️
El kellene gondolkozni azon miért félti a helyét a családban a kérdező?
24. Miért süt az irigység. További részletet nem tudunk, hogy neki van-e pasija stb. Mível írott szöveg nem érzed a hangsúlyt ezért nem tudhatod. Neked nem volt még olyan, hogy valamit leírtál tök normálisan de aki olvasta az emailt amit írtál más hangulatban volt, vagy simán a habitusa más és félreértette támadásnak vett egy sima kérdést vagy tény megállapítást. Nekem volt ilyen többször, aztán szóban kiderült, hogy azt hitte hogy ingerült voltam, közben Ő volt az és azért értette félre. Ugyanez fordítva is volt.
Nem vitatkozom azon, hogy neki is végig kell gondolni, én csupán a tényt értékeltem, hogy ő elsőre igazodott hozzájuk aztán mégis megszivatták és ez inkorrekt. Ennyi.
Milyen érdekes, most a csaj nem egy jött-ment, hanem a bátyja párja.
Máskor meg a törvényes feleség az a "senki", az ürítőlyuk, de bezzeg a vér szerinti család, aaaaz igen.
(Ez a gyk, azt kell szidni, aki a kérdező:DDDDD
Szerintem meg nem rossz dolog, ha kedveznek neki is és kedvelik és igazodnak hozzá is, hiszen ott él, ők ebbe belementek! Ne nyomjanak el téged, de ne nézzék már semmibe csak mert téged zavar, hogy néha nem az van amit te akarsz. Ne ellenségnek meg idegennek kezeld őt! Testvéred szereti őt! Ez nem számít?
Én olyan családba kerültem bele, ahol szavam nem volt, ügyes sem voltam, semmi sem voltam, folyton éreztették, hogy nem vagyok családtag. Nem igazodtak hozzám soha. Esküvő előtt nyögte be anyósom: most már az leszel (családtag). Mondom egy papir miatt? Ugyan már. Mai napig nem tartanak annak. Humbuk csak amikor kedvesek velem.
Tudod milyen szar érzés hogy sosem fogadnak be csak MERT NINCS VÉRSÉGI KÖTELÉK? S alattomosan tönkre tesznek lelkileg úgy hogy a párod semmit sem vesz észre mert olyan színészek a családtagjai?
Bár egy napig így kedveltek volna mint a Fannit.... Ehelyett minden szart kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!