Nem normális a tesóm! Ma például mikor elkértem a töltőt hozzam vágta. Mit tegyek?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy nálatok is így van e a családban, de nálunk úgy van, hogy van egy 12-13 éves tesóm aki nem normális.
Mondok ra példákat:
-szüleimmel is nagyon csúnyán tud beszélni ahogy velem is
-vannak olyan pillanatok, amikor teljesen jóban vagyunk és vannak olyan pillanatok amikor teljesen rosszban.
-egyik percben ilyen a személyisége a másikban olyan.
-szó nélkül be megy a szobámba és elveszi a cuccaimat, és mikor Anyaékkal számon kérjük őt akkor letagadja. Majd tudom hogy nála van és meg is keresem és meg is lesz és meg akkor is letagadja
-Ha valami pl nem tetszik neki akkor elkezd hisztizni
-volt pl olyan, hogy teljesen bekattan mert elkezdtünk valami apróságon veszekedni azt egy széket rám dobott
-Mivel ugye őt még anya ,,fekteti le’’ magyarán ott van vele 5 percig és beszélgetnek, ezért vannak olyan napok, hogy késő van és anya már menne lefeküdni. De ő elkezd hisztizni, hogy ne menjen ki anya a szobájából, mert o meg beszélgetni akar vele azt utána egy óráig megy a hiszti
-múltkor pl az egyik korom lakkomat törte szét és úgy ott hagyta a földön és elment haverkodni.
-ha pl én ülök a nagy kanapén és telefonozok azt elkéri a helyet, akkor én azt mondom hogy nem, akkor elkezd kiturni, mert elvárja hogy egyből felálljak
És ha azt mondom hogy egy perc mert ebből a könyvből befejezem ezt a sort, akkor meg fogja a katonát és leránt a kanapérol
És ha én kérem el akkor mondja hogy nem és ha én tűröm ki akkor a nyakamat akarja kitörni
MA pl az volt (emiatt is írok) hogy ugye 6 db töltő fejünk van
3- anya apa én
És a tesomnal 3 db volt.
Így elkértek tőle, mert kellett föntre. Szépen kertem, de ő elkezdett hisztizni, és oda vagta a töltőt hozzám, ami majd nem szét törött.
Szerintetek mit tegyek?
Előre köszönöm a választ <3
Légyszi normálisakat válaszoljatok
Szerintem kamasz, és a hormonjai miatt viselkedik így. Próbáljatok vele beszélni, hátja, de sokat nem segít szerintem, legalábbis, a húgom is ilyen korú, és ugyanilyeneket csinál, anya hiába beszélt vele normálisan, egyre rosszabb, szerintem csak az idő segít
Kitartást❤️
Köszönöm az 1-3 választ❤️
4: anyumék dolgoznak, a pofon nem segít csak rosszabb lesz.
Ezek a “kitörések” max 5-10 percig tartanak, most is lehet vele normálisan beszélni
3: neked különösen köszönöm a válaszodat, és szorítok, hogy te is ki tudj tartani❤️❤️🤞🏻🤞🏻
9: hogy legyek vele szigorúbb?
Mert pl ott a kanapés eset
És akkor azt mondom hogy nem és elkezd kiturni és ha nem szállok le akkor elkezd veregetni vagy tépni a hajamat 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!