Milyen viszonyban vagytok a párotok testvéreivel?
A párom családja és a kiskorú testvérei messze laknak, így még nem érzem valami szorosnak a kapcsolatot velük, pedig nagyon szeretném. Párom öccse köszönés képp megölelt, olyan boldog voltam, az ilyen apróságoktól sokkal jobban családtagnak érzem magam.
Ti jó kapcsolatban vagytok a párotok testvéreivel? Érdekel, hogy jóban legyetek? Mennyi idő után lett baráti hangulat köztetek?
A barátomnak 3 nővére van, de közülük még csak 2-vel találkoztam, a 3. külföldön él.
A 2 itteni nővérével jól kijövök, amikor találkozunk velük, elbeszélgetünk, de nem szoros a kapcsolatunk, szóval nem szoktunk pl. messengeren írogatni egymásnak, én csak akkor beszélek velük, ha személyesen találkozunk.
Férjemnek egy bátyja van. Eleinte bírtam, aztán majdnem 10 év alatt ez szépen megváltozott sajnos. Bulikban jópofa, de ennyi.
Hímsoviniszta, nagyon bunkó tud lenni a feleségével (az első elvált tőle, mindenféle krvának le lett hordva, aztán árnyalódott a helyzet, látom hogyan beszél a mostanival), és bunkó tud lenni a férjemmel. Férjem elmesélte, hogy rengeteget bántotta amikor fiatalabbak voltak, ő volt a falu bikája, férjem meg visszahúzódó, csendes ember.
Velem kedves, bár részegen párszor nekem támadt verbálisan, hogy hogyan képzelem hogy még nincsen gyerekünk...Azóta inkább nem megyek semmilyen családi összeröffenésre, ahol ital befigyel. Józanul nem mer ilyet tenni.
Szerintük (anyós és ő) én voltam rossz hatással a férjemre. Ami azt jelenti, hogy most már ki mer magáért állni, és nem hagyja, hogy rángassák, elnyomják.
Összegezve: elvagyunk, de látogatás nincsen nagyon és szerencsére messzebb lakunk Adalék: amikor elkapták a covidot (de még nem volt teszt, csak szarul voltak) ugyanúgy vendégeskedtek, végig fertőzték az ismerősi kört. Annak ellenére leszarták az egészet, hogy többen belehaltak a környezetükben. Én voltam az idióta rettegő, mert nem mentem szilveszteri bulira hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!